Vegetarisk schnitzel
Vegetarisk schnitzel med kapers, stegte og kogte kartofler, løgsky og friteret persille - en dejlig klimavenlig variant af den klassiske schnitzel. Passer til enhver Oktoberfest.

Ingredienser
Vegetarisk schnitzel
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€566800.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Schnitzelen
Kartofler
/g
375.0 g
0%
Gulerødder
/g
250.0 g
0%
Løg, hakket
/g
325.0 g
0%
perlebyg
/g
750.0 g
0%
KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
/ml
40.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
/ml
20.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Tørret timian
/g
10.0 g
0%
MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
/g
100.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Æg, hele past.
/g
200.0 g
0%
Rasp
/g
600.0 g
0%
Rapsolie
/g
45.0 g
0%
Løgsky
Løg i skiver
/g
800.0 g
0%
Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
/ml
45.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Balsamico eddike
/ml
14.0 ml
0%
Knorr Bouquet de Provence krydderpasta 340 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
1000.0 ml
0%
Garniture og servering
Kartofler
/g
2.0 g
0%
Kapers
/g
100.0 g
0%
Persille, bredbladet
/g
40.0 g
0%
Fritureolie
/ml
500.0 ml
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Schnitzelen
-
Kartofler 375.0 g
-
Gulerødder 250.0 g
-
Løg, hakket 325.0 g
-
perlebyg 750.0 g
-
Tørret timian 10.0 g
-
Æg, hele past. 200.0 g
-
Rasp 600.0 g
-
Rapsolie 45.0 g
Løgsky
-
Løg i skiver 800.0 g
-
Balsamico eddike 14.0 ml
-
Vand 1000.0 ml
Garniture og servering
-
Kartofler 2.0 g
-
Kapers 100.0 g
-
Persille, bredbladet 40.0 g
-
Fritureolie 500.0 ml
Tilberedning
-
Schnitzelen
- Forvarm ovnen på 230 grader.
- Kog bygkernerne.
- Rist kartofler og gulerødder, så de bliver bløde hele vejen igennem, og får god farve.
- Blend kartofler og gulerødder groft.
- Steg løg i rapsolie med timian til de er gyldenbrune.
- Bland kartoffelmiksen med de stegte løg, perlebyg, løgfond, grøntsagsfond og MAIZENA Snowflake og lad stå i et par minutter, så stivelsen kan absorbere væsken.
- Form schnitzlen, drys majsstivelsen over med en sigte, pensl med æg og afslut med rasp.
- Steg schnitzlen i rapsolie, indtil den er gyldenbrun på begge sider.
-
Løgsky
- Sauter løgene bløde i en gryde med rapsolie.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, og reducer til halv mængde eller indtil skyen er tyknet lidt.
-
Garniture og servering
- Damp eller kog kartoflerne, lad dem køle af.
- Steg dem gyldenbrune i rapsolie.
- Smag til med havsalt.
- Varm fritureolien op til 160-180 grader.Læg persillen i, og steg kortvarigt.
- Drys kapers over den stegte schnitzel.