Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Suppen

Suppe step 2

Tilsmagning

Servering

  • Creme Fraiche 200.0 g
  • Persille, hakket 20.0 g

Tilberedning

  1. Suppen

    • Sauter løg, selleri og gulerødder i smør, til de begynder at blive bløde. Tilsæt Hvidløg, Knorr Bouquet de Provence og røget paprika og sauter yderligere nogle minutter.
  2. Suppe step 2

    • Tilsæt Knorr Tomatino, Knorr Oksebouillon, salt og vand, kog op og tilsæt kål og hvidbønneblanding.
  3. Tilsmagning

    • Lad suppen simre indtil grøntsagerne har den ønskede konsistens, smag til med Knorr Umami.
  4. Servering

    • Server suppen med et skud creme fraiche, hakket persille og brød.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu