Ingredienser
Suppen
-
Løg, finthakket 300.0 g
-
Bladselleri (blegselleri) 400.0 g
-
Frilands gulerødder 600.0 g
-
Hvidløg, hakket 30.0 g
-
Paprika, Edelsüss 6.0 g
Suppe step 2
-
Vand 4000.0 ml
-
Blandet tilberedte bønner 800.0 g
-
spidskål, strimlet 200.0 g
-
Knorr Økologisk Oksebouillon, granulat 1 kg / 50 l 50.0 g
Tilsmagning
Servering
-
Persille, hakket 20.0 g
Tilberedning
-
Suppen
- Sauter løg, selleri og gulerødder i Milda Flydende Stege 80%, til de begynder at blive bløde. Tilsæt Hvidløg, Knorr Bouquet de Provence og røget paprika og sauter yderligere nogle minutter.
-
Suppe step 2
- Tilsæt Knorr Tomatino, Knorr Økologisk Oksebouillon, og vand, kog op og tilsæt kål og hvidbønneblanding.
-
Tilsmagning
- Lad suppen simre indtil grøntsagerne har den ønskede konsistens, smag til med Knorr Uma
-
Servering
- Server suppen med et skud Knorr Fraiche 24 %, hakket persille og brød.