Vintersuppe fra Italien
Her en kraftig suppe, som både er mættende og næringsrig. Varieres let efter smag og årstid, da de fleste grøntsager passer godt til. Men lettest er det selvfølgelig at skifte bønnerne ud med pasta!

Ingredienser
Vintersuppe fra Italien
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Suppen

Suppe step 2

Tilsmagning

Servering
Ingredient name
Suppen
-
Løg, finthakket 300.0 g
-
Bladselleri (blegselleri) 400.0 g
-
Frilands gulerødder 600.0 g
-
Smør 60.0 g
-
Hvidløg, hakket 30.0 g
-
Paprika, Edelsüss 6.0 g
Suppe step 2
-
Vand 4000.0 ml
-
Blandet tilberedte bønner 800.0 g
-
spidskål, strimlet 200.0 g
-
Knorr Oksebouillon, lavsalt 5 kg / 625 l 50.0 g
-
Salt 10.0 g
Tilsmagning
Servering
-
Creme Fraiche 200.0 g
-
Persille, hakket 20.0 g
Tilberedning
-
Suppen
- Sauter løg, selleri og gulerødder i smør, til de begynder at blive bløde. Tilsæt Hvidløg, Knorr Bouquet de Provence og røget paprika og sauter yderligere nogle minutter.
-
Suppe step 2
- Tilsæt Knorr Tomatino, Knorr Oksebouillon, salt og vand, kog op og tilsæt kål og hvidbønneblanding.
-
Tilsmagning
- Lad suppen simre indtil grøntsagerne har den ønskede konsistens, smag til med Knorr Umami.
-
Servering
- Server suppen med et skud creme fraiche, hakket persille og brød.