Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Suppen

  • Løg, finthakket 300.0 g
  • Bladselleri (blegselleri) 400.0 g
  • Frilands gulerødder 600.0 g
  • Milda Flydende Stege 80% 2,5 l 60.0 ml
  • Hvidløg, hakket 30.0 g
  • Knorr Bouquet de Provence krydderpasta 340 g 30.0 g
  • Paprika, Edelsüss 6.0 g

Suppe step 2

  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 600.0 g
  • Vand 4000.0 ml
  • Blandet tilberedte bønner 800.0 g
  • spidskål, strimlet 200.0 g
  • Knorr Økologisk Oksebouillon, granulat 1 kg / 50 l 50.0 g

Tilsmagning

  • Knorr Umami 1 kg 25.0 g

Servering

  • Rama Fraiche 24% 200.0 g
  • Persille, hakket 20.0 g
  1. Suppen

    • Sauter løg, selleri og gulerødder i Milda Flydende Stege 80%, til de begynder at blive bløde. Tilsæt Hvidløg, Knorr Bouquet de Provence og røget paprika og sauter yderligere nogle minutter.
  2. Suppe step 2

    • Tilsæt Knorr Tomatino, Knorr Økologisk Oksebouillon, og vand, kog op og tilsæt kål og hvidbønneblanding.
  3. Tilsmagning

    • Lad suppen simre indtil grøntsagerne har den ønskede konsistens, smag til med Knorr Uma
  4. Servering

    • Server suppen med et skud Knorr Fraiche 24 %, hakket persille og brød.