+

Fladbrødet

  • Hvedemel 400 g
  • Spelt, mel 200 g
  • Vand 500 ml
  • salt 10 g

Pestoen

  • Solsikkekerner 100 g
  • Fennikel, frø 40 g
  • Persille, bredbladet 120 g
  • Frisk Dild 120 g
  • Rapsolie 130 g
  • Parmesanost, frisk revet 100 g
  • salt 6 g

Agurkesalat

  • Agurk, tynde skiver 800 g
  • Lager eddike uden farve 100 g
  • Sukker 100 g
  • vand 100 g
  • salt 6 g

Rødkålssalaten

Anretning og servering

  1. Fladbrødet

    • Bland mel , vand og salt og ældt dette godt i en røremaskine.
    • Del dejen i 10 lige store dele og rul dem ud i den størrelse som den stegepande har du vil bruge til bagning af brødet.
    • Forvarm en pande og tørsteg brødet til dette er gyldent.
  2. Pestoen

    • Rist solsikkekernerne og fennikel frø.
    • Bland derefter resten af ingredienserne i en blender og blend massen.
  3. Agurkesalat

    • Skyl agurken.
    • Snit agurken i tynde skiver og læg dem i lagen (laves dagen i forvejen)
  4. Rødkålssalaten

    • Snit rødkålen i fine strimler.
    • Riv æblerne fint og bland med den hakket persille.
    • Kom Hellmanns citrus viniagrette, knorr Krydderioure hvidløg, salt og peber i kålen og bland.
  5. Anretning og servering

    • Skyl og snit romainsalaten,derefter slyges den i en salatslynge eller ligende.
    • Smør fladbrødet med Hellmanns mayonnaise,læg salaten og rødkålssalateni.
    • Kom agurkesalaten og Knorr fraiche i og rul brødet.
+