Wraps med rødkålssalat og fennikelpesto
Er touch af Norden som passe til de fleste festlige lejligheder.

Ingredienser
Wraps med rødkålssalat og fennikelpesto
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1681056.88
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Fladbrødet
Hvedemel
/g
400.0 g
0%
Spelt, mel
/g
200.0 g
0%
Vand
/ml
500.0 ml
0%
salt
/g
10.0 g
0%
Pestoen
Solsikkekerner
/g
100.0 g
0%
Fennikel, frø
/g
40.0 g
0%
Persille, bredbladet
/g
120.0 g
0%
Frisk Dild
/g
120.0 g
0%
Rapsolie
/g
130.0 g
0%
Parmesanost, frisk revet
/g
100.0 g
0%
salt
/g
6.0 g
0%
Agurkesalat
Agurk, tynde skiver
/g
800.0 g
0%
Lager eddike uden farve
/g
100.0 g
0%
Sukker
/g
100.0 g
0%
vand
/g
100.0 g
0%
Rødkålssalaten
Rødkål
/g
600.0 g
0%
Æble
/g
200.0 g
0%
Persille, bredbladet, hakket
/g
10.0 g
0%
Peber, sort
/g
2.0 g
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
100.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
8.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Anretning og servering
Creme Fraiche
/g
200.0 g
0%
Hellmann´s Extra Thick Mayonnaise 5 kg
/g
400.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Salat, romaine, rå
/g
400.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Fladbrødet
-
Hvedemel 400.0 g
-
Spelt, mel 200.0 g
-
Vand 500.0 ml
-
salt 10.0 g
Pestoen
-
Solsikkekerner 100.0 g
-
Fennikel, frø 40.0 g
-
Persille, bredbladet 120.0 g
-
Frisk Dild 120.0 g
-
Rapsolie 130.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 100.0 g
-
salt 6.0 g
Agurkesalat
-
Agurk, tynde skiver 800.0 g
-
Lager eddike uden farve 100.0 g
-
Sukker 100.0 g
-
vand 100.0 g
Rødkålssalaten
-
Rødkål 600.0 g
-
Æble 200.0 g
-
Persille, bredbladet, hakket 10.0 g
-
Peber, sort 2.0 g
Anretning og servering
-
Creme Fraiche 200.0 g
-
Salat, romaine, rå 400.0 g
Tilberedning
-
Fladbrødet
- Bland mel , vand og salt og ældt dette godt i en røremaskine.
- Del dejen i 10 lige store dele og rul dem ud i den størrelse som den stegepande har du vil bruge til bagning af brødet.
- Forvarm en pande og tørsteg brødet til dette er gyldent.
-
Pestoen
- Rist solsikkekernerne og fennikel frø.
- Bland derefter resten af ingredienserne i en blender og blend massen.
-
Agurkesalat
- Skyl agurken.
- Snit agurken i tynde skiver og læg dem i lagen (laves dagen i forvejen)
-
Rødkålssalaten
- Snit rødkålen i fine strimler.
- Riv æblerne fint og bland med den hakket persille.
- Kom Hellmanns citrus viniagrette, knorr Krydderioure hvidløg, salt og peber i kålen og bland.
-
Anretning og servering
- Skyl og snit romainsalaten,derefter slyges den i en salatslynge eller ligende.
- Smør fladbrødet med Hellmanns mayonnaise,læg salaten og rødkålssalateni.
- Kom agurkesalaten og creme fraiche i og rul brødet.