Wraps med rødkålssalat og fennikelpesto
Er touch af Norden som passe til de fleste festlige lejligheder.

Ingredienser
Fladbrødet
-
Hvedemel 400.0 g
-
Spelt, mel 200.0 g
-
Vand 500.0 ml
-
salt 10.0 g
Pestoen
-
Solsikkekerner 100.0 g
-
Fennikel, frø 40.0 g
-
Persille, bredbladet 120.0 g
-
Frisk Dild 120.0 g
-
Rapsolie 130.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 100.0 g
-
salt 6.0 g
Agurkesalat
-
Agurk, tynde skiver 800.0 g
-
Lager eddike uden farve 100.0 g
-
Sukker 100.0 g
-
vand 100.0 g
Rødkålssalaten
-
Rødkål 600.0 g
-
Æble 200.0 g
-
Persille, bredbladet, hakket 10.0 g
-
Peber, sort 2.0 g
Anretning og servering
-
Creme Fraiche 200.0 g
-
Salat, romaine, rå 400.0 g
Tilberedning
-
Fladbrødet
- Bland mel , vand og salt og ældt dette godt i en røremaskine.
- Del dejen i 10 lige store dele og rul dem ud i den størrelse som den stegepande har du vil bruge til bagning af brødet.
- Forvarm en pande og tørsteg brødet til dette er gyldent.
-
Pestoen
- Rist solsikkekernerne og fennikel frø.
- Bland derefter resten af ingredienserne i en blender og blend massen.
-
Agurkesalat
- Skyl agurken.
- Snit agurken i tynde skiver og læg dem i lagen (laves dagen i forvejen)
-
Rødkålssalaten
- Snit rødkålen i fine strimler.
- Riv æblerne fint og bland med den hakket persille.
- Kom Hellmanns citrus viniagrette, knorr Krydderioure hvidløg, salt og peber i kålen og bland.
-
Anretning og servering
- Skyl og snit romainsalaten,derefter slyges den i en salatslynge eller ligende.
- Smør fladbrødet med Hellmanns mayonnaise,læg salaten og rødkålssalateni.
- Kom agurkesalaten og creme fraiche i og rul brødet.