Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Nudlerne

  • Nudler glas 1000.0 g

Rejerne

  • Scampi rejer 1000.0 g

Marinaden

  • Limesaft 100.0 ml
  • Sesamolie 50.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g 30.0 g
  • Knorr Flydende Hønsebouillon, koncentreret 25.0 ml
  • Knorr Pang Gang 1 l 30.0 ml

Blanding og servering

  • tomat tern 300.0 g
  • Grønsager, wok blanding 400.0 g
  1. Nudlerne

    • Nudlerne udblødes til de er bløde.
  2. Rejerne

    • Rejerne tilberedes
  3. Marinaden

    • Pisk limesaft sammen med sesamolie, chili, ingefærpure, kyllingefond og pang gang. Smag evt. til med lidt rørsukker eller salt
  4. Blanding og servering

    • Vend dressingen sammen med alle de øvrige ingredienser og server straks.