Det Danske Cateringlandshold har udviklet 6 dejligt inspirerende og smukke retter, der er perfekte, når du vil servere noget ekstra særligt for dine gæster - om det er en særlig lejlighed eller det du lige synes passer til sæsonen. Du finder alle retterne i et praktisk opskriftshæfte lidt længere nede på siden, men inden du kigger i det, så se gerne med, når Christoffer Christensen "bikser to af retterne sammen" i videoen herunder!
Vi ønsker dig god inspiration og dine gæster velbekomme !
Okse – selleri – squash
Christoffer Christensen fra det danske cateringlandshold viser, hvordan man laver en ret utrolig okserulle med sellerikebab, tourneret squash med tørrede blomster og sellerisovs. Se filmen, og lav den selv!
Tips & Twist!
Hvis du tilsætter ekstra selleristykker samt 2 dl
fløde og lader sellerien koge mør, hvorefter
den blendes, kan du omdanne din sauce til en
lækker suppe.
Torsk – beder – sennep – løg
Se med, når Christoffer Christensen fra det danske cateringlandshold tilbereder en virkelig lækker ret med Knorr Professional KALVEFOND, torskefilet, glaserede rødbeder, syltet rødbedebånd og masser af andet godt.
Tips & Twist!
Den gemte rødbedelage i denne opskrift kan laves til en
broken gel eller bruges til at sylte videre, og den
kan også bruges til saucer.
Se alle opskrifterne!
Her finder du endnu flere fantastiske retter fra Det Danske Cateringlandshold. Klik her.