Det Danske Cateringlandshold har udviklet 6 dejligt inspirerende og smukke retter, der er perfekte, når du vil servere noget ekstra særligt for dine gæster - om det er en særlig lejlighed eller det du lige synes passer til sæsonen. Du finder alle retterne i et praktisk opskriftshæfte lidt længere nede på siden, men inden du kigger i det, så se gerne med, når Christoffer Christensen "bikser to af retterne sammen" i videoen herunder!
Vi ønsker dig god inspiration og dine gæster velbekomme !
Okse – selleri – squash
Christoffer Christensen fra det danske cateringlandshold viser, hvordan man laver en ret utrolig okserulle med sellerikebab, tourneret squash med tørrede blomster og sellerisovs. Se filmen, og lav den selv!
![](/inspiration-til-kokke/knorrprofessional/knorr-professional-fond/vinter/_jcr_content/parsys/set1/row3/span8/video_copy_copy_copy/image.img.png/1666706654047.png)
Tips & Twist!
Hvis du tilsætter ekstra selleristykker samt 2 dl
fløde og lader sellerien koge mør, hvorefter
den blendes, kan du omdanne din sauce til en
lækker suppe.
Torsk – beder – sennep – løg
Se med, når Christoffer Christensen fra det danske cateringlandshold tilbereder en virkelig lækker ret med Knorr Professional KALVEFOND, torskefilet, glaserede rødbeder, syltet rødbedebånd og masser af andet godt.
![](/inspiration-til-kokke/knorrprofessional/knorr-professional-fond/vinter/_jcr_content/parsys/set1/row3/span8/video_copy_copy/image.img.png/1666706674723.png)
Tips & Twist!
Den gemte rødbedelage i denne opskrift kan laves til en
broken gel eller bruges til at sylte videre, og den
kan også bruges til saucer.
![Se alle opskrifterne! Se alle opskrifterne!](/inspiration-til-kokke/knorrprofessional/knorr-professional-fond/vinter/jcr:content/parsys/set1/row3/span8/download_copy_copy_3_358496801/image.img.jpg/25258_Knorr_Professional_Fond_Demiglace_Folder_A4_640px_.jpg)
Se alle opskrifterne!
Her finder du endnu flere fantastiske retter fra Det Danske Cateringlandshold. Klik her.