Menu

Man behøver ikke et langt og kompliceret menukort, for at give gæsterne nogle gode valgmuligheder til frokosten eller aftensmaden, når de spiser ude. Men det kan nogle gange være sært at finde tiden og kreativiteten frem til at vælge nye retter og man ender ofte med de samme gengangere. Vi har derfor samlet en række opskrifter, hvor vi har taget udgangspunkt i nogle af danskernes favoritter og inspirerer dig til nye klassikere på menuen. Om det så skal være dagens ret, månedens udvalgte eller en fast del af kortet, det er helt op til dig.

Fællesnævneren for alle ni opskrifter er god smag, tilgængelige råvarer og en overskuelig fremgangsmåde, så både kuvertpris og tid kan fungere i en presset hverdag. Alle opskrifter kan laves både som tallerkenservering eller til buffet.

Hæftet indeholder opskrifter på Wallenbergara, Torsk, Kartoffelrösti med stegt flæsk, Kødboller i tomatsauce, Fiske- og skaldyrssuppe, Svampelasagne, Veggie bourguignon, Entrecoôte med fritter og sauce og en Kalveragout med pasta.

Velbekomme!

Frokostklassikere

Frokostklassikere

Læs vores folder med ni gode klassikere til frokost- eller aftenkortet.

Download
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu