Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Metodik

Tilberedning

  1. Metodik

    • Indstil ovnen på 200 grader og rist mandlerne i 10 minutter.
    • Lad dem afkøle inden de hakkes groft med køkkenmaskinen.
    • Steg æblerne i smør på middel-varme et par minutter, så væsken reduceres lidt.
    • Tilsæt sukker, mandler, kanel og rosiner og steg nogle minutter til. Lad afkøle.
    • Rul dejen ud, så den bliver lidt tyndere.
    • Læg halvdelen af fyldet på langs i midten af dejen. Tag den ene ende og stræk dejen over fyldet, så det ligger stramt. Pensl med æg på den øverste langside og tryk ned hele vejen.
    • Skær overskydende dej væk. Pensl pakken og bag den i ca. 20 minutter ved 200 grader.
    • Lad den afkøle.
    • Stryg med florsukker og skær ud i portions- anretninger.
    • Serveres med pisket fløde.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu