Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Tilberedning

  • Aspargeslage 1260.0 g
  • vand 3800.0 g
  • Letmælk 3200.0 ml
  • Piskefløde 38% 1200.0 ml
  • Milda Stegemargarine 2,5 kg 100.0 g
  • Knorr Hønsebouillon 1 kg / 52 l 160.0 g
  • Aspargessnitter, drænede 1400.0 g
  1. Tilberedning

    • Aspargeslage, vand, letmælk, piskefløde, margarine og Hønsebouillon koges op.
    • Stivelse og vand røres jævn. Når kentertemperaturen i gryden er 95ºC slukkes for varmen, og jævningen tilsættes.
    • Tænd for varmen og nar suppen igen er 95ºC koges i 4 minutter.
    • Tilsæt aspargessniter og hæld straks af gryden.