- I Brasilien betyder ordet churrasco “grill“. Det stammer fra det sydlige Brasilien og gauchoerne (folk fra området i Rio Grande do Sul). Næsten alle begivenheder bliver fejret med en churrasco: fødselsdage, dåb, politiske samlinger eller måske en simpel sammenkomst med familie og venner i weekenden. Det har udviklet sig til et perfekt måltid, og jo mere tilbehør du har til din churrasco, jo bedre! Her dressinger, der passer godt sammen med grillmad.

Ingredienser
Bananchutney
-
Chilipeber, rød 12.0 g
-
Skalotteløg, hakket 100.0 g
-
Banan (1 banan vejer ca. 150 gram) 300.0 g
-
Æble 200.0 g
-
Æbleeddike 150.0 ml
-
Sukker 70.0 g
-
Fennikel, frø 3.0 g
-
Korianderfrø malet 5.0 g
-
Paprika, Edelsüss 5.0 g
-
Gurkemeje 3.0 g
-
Salt, Havsalt 5.0 g
Salsa Fresca
-
Peberfrugter, blandede 220.0 g
-
Limesaft 30.0 ml
-
Limeskal, rå 1.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 10.0 g
-
Flage salt/havsalt
-
Peber, sort
Mojo-Rojo
-
æblecidereddike 50.0 g
-
Salt
-
Peber
Tilberedning
-
Bananchutney
- Skræl æblerne og skær dem i tern. Hak løget og skær bananen i skiver.
- Læg æble, banan og løg i en gryde sammen med eddike, sukker, chili og krydderier, hvorefter det koges op.
- Lad det simre under låg i 30 min. eller til æblet er kogt ud.
- Opbevares koldt i køleskab.
-
Salsa Fresca
- Bland Knorr Tomatino, frisk peberfrugt og Knorr Professional Røget Chili.
- Tilsæt limesaft og limeskal.
- Smag til med salt, peber og friskhakket koriander.
-
Mojo-Rojo
- Bland alle ingredienserne sammen.