Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Salat

  • Surkål 300.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g 20.0 g
  • Citronsaft friskpresset 200.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 20.0 g

Garnering

  • Gulerod, strimler 50.0 g
  • Persille, bredbladet 30.0 g
  • løg ristede 20.0 g
  1. Metodik

    • Læg brødene i en gastronombakke (á 50 g).
    • Varm op lige inden servering i kombiovn under låg ved 100% damp i ca. 2 minutter.
    • Varm Oumph i Ovnen.
  2. Salat

    • Lad surkålen dryppe af og pres den tør.
    • Bland med mayonnaisen medingefær, røget chiliog citronsaft.
  3. Garnering

    • Fyld brødene lige inden servering med surkålssalat (20 g/rulle), gulerodsstrimler og Oumph (30 g/rulle).
    • Garner med røget chili-ingefær mayonnaise og ristede løg.