Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kagebund

  • Smør 120.0 g
  • Mandelmel 30.0 g
  • Flormelis 90.0 g
  • æg 1.0 stk.
  • Hvedemel 235.0 g

Creme Brûlée

Marinerede appelsiner

  • Appelsin 5.0 stk.
  • Vanillestang 2.0 stk.
  • 60 ml Cointreau
  • Sukker 50.0 g

Karamelliseret appelsin

  • Appelsin 3.0 stk.
  • Sukker, rørsukker 40.0 g

Chokolademousse

  1. Kagebund

    • Bland det smeltede smør med mandemel, flormelis og 175 g mel. 
    • Rør ægget i. 
    • Tilsæt resten af melet. 
    • Tryk dejen ud i en kageform. Stik huller i bunden med en gaffel. Læg en form for vægt på kagen. 
    • Bag ved 160 grader i 10 minutter. Fjern vægten, og bag i yderligere 10 minutter. 
    • Køl af.

  2. Creme Brûlée

    • Bland Creme brûlée pulver med en lille mængde mælk. 
    • Varm resten af mælken, appelsinsaft og skallerne op. Lad smagen trænge ind, og fjern derefter skallerne. 
    • Tilsæt Creme brûlée blandingen. Varm op, indtil det koger. 
    • Tilsæt fløden, og lad det simre i ca. 2 minutter under konstant omrøring. 
    • Hæld massen over kagen. Skal afkøle i mindst 6 timer.

  3. Marinerede appelsiner

    • Skær skallen af appelsinerne. Skær appelsinkødet i stykker. Pres saften fra de skårne appelsiner. 
    • Kog appelsinsaft, vaniljestænger, vaniljekorn, likør og sukker op. 
    • Køl af. 
    • Bland siruppen med appelsinstykkerne.

  4. Karamelliseret appelsin

    • Skær skallen af appelsinen, og skær appelsinen i tynde skiver. 
    • Fordel appelsinerne på en bageplade, og drys sukker på overfladen. 
    • Bages i ovnen ved 185 grader i 20 minutter. 

  5. Chokolademousse

    • Bland chokolademoussepulver med den kolde mælk. Rør først med en elektrisk røremaskine i 2 minutter ved lav hastighed og derefter i 5 minutter ved høj hastighed. 
    • Lad hvile i en time. 
    • Kom i en sprøjtepose.