Creme brulé-appelsinkage, chokolademousse og appelsin marineret i vanilje
En smuk og smagfuld kage, der fuldender et godt måltid.

Ingredienser
Creme brulé-appelsinkage, chokolademousse og appelsin marineret i vanilje
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€532.9
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Kagebund
Smør
/g
120.0 g
0%
Mandelmel
/g
30.0 g
0%
Flormelis
/g
90.0 g
0%
æg
/stk.
1.0 stk.
0%
Hvedemel
/g
235.0 g
0%
Creme Brûlée
Appelsinsaft, friskpresset
/ml
20.0 ml
0%
Appelsinskal
/g
10.0 g
0%
Sødmælk
/ml
450.0 ml
0%
Piskefløde 38%
/ml
500.0 ml
0%
Carte d'Or Creme Brulee/ Creme Renversee
/g
135.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Marinerede appelsiner
Appelsin
/stk.
5.0 stk.
0%
Vanillestang
/stk.
2.0 stk.
0%
60 Ml Cointreau
/
0.0
0%
Sukker
/g
50.0 g
0%
Karamelliseret appelsin
Appelsin
/stk.
3.0 stk.
0%
Sukker, rørsukker
/g
40.0 g
0%
Chokolademousse
Carte d'Or Chokolademousse 1,44 kg / 10 L
/g
48.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sødmælk
/ml
100.0 ml
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Kagebund
-
Smør 120.0 g
-
Mandelmel 30.0 g
-
Flormelis 90.0 g
-
æg 1.0 stk.
-
Hvedemel 235.0 g
Creme Brûlée
-
Appelsinsaft, friskpresset 20.0 ml
-
Appelsinskal 10.0 g
-
Sødmælk 450.0 ml
-
Piskefløde 38% 500.0 ml
Marinerede appelsiner
-
Appelsin 5.0 stk.
-
Vanillestang 2.0 stk.
-
60 Ml Cointreau
-
Sukker 50.0 g
Karamelliseret appelsin
-
Appelsin 3.0 stk.
-
Sukker, rørsukker 40.0 g
Chokolademousse
-
Sødmælk 100.0 ml
Tilberedning
-
Kagebund
- Bland det smeltede smør med mandemel, flormelis og 175 g mel.
- Rør ægget i.
- Tilsæt resten af melet.
- Tryk dejen ud i en kageform. Stik huller i bunden med en gaffel. Læg en form for vægt på kagen.
- Bag ved 160 grader i 10 minutter. Fjern vægten, og bag i yderligere 10 minutter.
- Køl af.
-
Creme Brûlée
- Bland Creme brûlée pulver med en lille mængde mælk.
- Varm resten af mælken, appelsinsaft og skallerne op. Lad smagen trænge ind, og fjern derefter skallerne.
- Tilsæt Creme brûlée blandingen. Varm op, indtil det koger.
- Tilsæt fløden, og lad det simre i ca. 2 minutter under konstant omrøring.
- Hæld massen over kagen. Skal afkøle i mindst 6 timer.
-
Marinerede appelsiner
- Skær skallen af appelsinerne. Skær appelsinkødet i stykker. Pres saften fra de skårne appelsiner.
- Kog appelsinsaft, vaniljestænger, vaniljekorn, likør og sukker op.
- Køl af.
- Bland siruppen med appelsinstykkerne.
-
Karamelliseret appelsin
- Skær skallen af appelsinen, og skær appelsinen i tynde skiver.
- Fordel appelsinerne på en bageplade, og drys sukker på overfladen.
- Bages i ovnen ved 185 grader i 20 minutter.
-
Chokolademousse
- Bland chokolademoussepulver med den kolde mælk. Rør først med en elektrisk røremaskine i 2 minutter ved lav hastighed og derefter i 5 minutter ved høj hastighed.
- Lad hvile i en time.
- Kom i en sprøjtepose.