Menu

Ingredienser

+

Frisk pastadej

  • 500 g Semolina mel
  • æg 13 stk.
  • salt 1 g

Mozzarella/parmesan skum

Fyld


Hvem elsker ikke lasagne? Den italienske klassiker fusionerer her med nye køkkener, hvor mørt kalvekød (eller osobuco) svøber i lækker tomatsauce, sprøde lasagneplader og en lækker osteskum. 

...

Tilberedning

  1. Frisk pastadej

    • Alle ingredienser røres til pastadej, rulles og udstikkes til den form du ønsker. 
    • Pladerne friteres gyldne. Kan evt. gøres dagen i forvejen.
  2. Mozzarella/parmesan skum

    • Kog fløden op med Knorr Umami.
    • Træk gryden væk fra blusset og blend fløden med parmesan, mayo og til sidst bøffelmozzarella. Cremen skal være helt glat og fin.
    • Fyld den på shiffon og brug skummet i den sprøde lasagne.
  3. Fyld

    • Sous vide kalvekød til det er helt mørt 
    • Kog og blend et løg og gulerod. Glacer det i lidt god olivenolie og kog af med rødvinen.
    • Tilsæt Tomatino, laurbær, kalvebouillon og hvidløspurè og lad det simre i 5 min.
    • Pluk kalvekødet rustikt, og tilsæt til tomatsaucen. Lad det simre ved lavt blus i ca. 1 time, så kødet kan “suge” saucen til sig. Du kan med fordel lave dette dagen før. Så vil smagen i kød og tomat udvikle sig endnu mere.
    • Sautèr bederne i olivenolie og smag til med salt og peber.
    • Læg lasagnen i lag med de sprøde pastaplader, det tomatiserede kalvekød og glacerede beder.
    • Garnèr lasagnen med den cremede osteskum på toppen og gerne lidt mellem lagene også. Slut af med revet parmesan og gerne lidt flere friske urter og basilikum. 
    • TIP: Hvis du vil kan du også gøre det ekstra lækkert, med tynde skiver af frisk mozzarella mellem lagene også.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu