Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Grillet asparges med trøffelmayonnaise og ost

  • Asparges, grønne, friske 1000.0 g
  • Trøffelolie 5.0 g
  • Hellmann´s Real Mayonnaise 10 kg 400.0 g
  • Hvidvinseddike 10.0 ml
  • salt 5.0 g
  • Parmesanost, frisk revet 100.0 g
  • Trøffel sort eller hvid 30.0 g
  1. Grillet asparges med trøffelmayonnaise og ost

    • Rør trøffelolie, hvidvinseddike og Hellman’s RealMayonnaise sammen. Smag til med salt. Riv osten.
    • Grill aspargesene på begge sider, læg dem på et fad, og sprøjt så mayonnaisen på.
    • Slut af med at drysse den revne ost og høvlet trøffel hen over retten.