Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Börek fyldet

  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 100.0 ml
  • Løg 100.0 g
  • Gulerod, skrællede 200.0 g
  • Kartofler 200.0 g
  • Squash, tern 200.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 5.0 g
  • Knorr Grønsagsbouillon, pasta 1 kg / 40 L 10.0 g
  • Vand 300.0 ml
  • Spinat, baby, hele blade, frisk 50.0 g
  • Citronsaft friskpresset 10.0 ml
  • Flage salt/havsalt
  • Peber, sort

Börek

  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 50.0 ml
  • Filodej 450.0 g

Flødeosten og serveringen

  • Creme Bonjour Naturel 1,5kg 100.0 g
  • Rama Piske 31% 10L 100.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g 60.0 g
  1. Börek fyldet

    Skær alle grøntsager i små terninger. Steg først løg, gulerod og kartofler i Milda 100 % flydende stege i 5

    minutter. Tilsæt squash, røget chili, grøntsagsbouillon pasta og vand. Kog, indtil væsken er dunstet af. Tilsæt spinat.

    Krydr med citronsaft, salt og peber.

  2. Börek

    Optø filodejen i emballagen ved rumtemperatur i ca. 1 time. Tag en dejplade ud af pakken ad gangen og smør den grundigt med

    Milda 100 % flydende stege. Læg næste dejplade ovenpå og smør tyndt med Milda 100 % flydende stege. Skær dejpladen i fire

    aflange plader. Læg en spiseskefuld fyld på hver dejplade,

    og fold pladerne til en trekant. Læg postejerne på bagepladen og smør lidt. Hvis du ikke bager dem med det samme, kan du med fordel fryse dem ned. Du kan eventuelt også bruge almindelig butterdej i stedet for filodej.

  3. Flødeosten og serveringen

    Pisk Crème Bonjour, Knorr piske 30 % laktosefri og paprikapuré til skum. Krydr med salt og peber. Hæld skummet i en sprøjtepose og læg den på køl indtil servering.Præsentation: Bag postejerne i ovnen på 220 grader, til de har fået farve. Server dem sammen med flødeost, friske urter og salat.