Menu

Ingredienser

+

Pommes Frites

Fisk

Indisk Syltet Agurk

Korma Remoulade


...

Tilberedning

  1. Pommes Frites

    • Bland Knorr Koldrørt kartoffelmos granulat med MAIZENA Snowflake og blend med koldt vand til en glat dej.
    • Rul kartoffeldejen ud mellem to bagepapirer til cirka 1 cm tykkelse. Lad "mosen" hvile i køleskabet i en time og skær i pommes frites størrelse, frys før stegning.
    • Opvarm stegeolien til 180°C. Panér let de frosne pommes frites i MAIZENA Snowflake og steg indtil halvfærdig. Lad dem hvile i 5 minutter og steg igen indtil pommes frites er gyldne.
    • Krydr straks med Knorr Aromat og tandoori krydderi, server straks.
  2. Fisk

    • Salt fisken og lad den hvile i 1,5 timer.
    • Bland vand, mel og MAIZENA Snowflake, pisk til en glat dej. Køl i 30 minutter før brug.
    • Skær fisken i portioner, panér i MAIZENA Majsstivelse og dyp i dejen, derefter panér i panko. Steg ved 180°C indtil gyldenbrun.
  3. Indisk Syltet Agurk

    • Rist bukkehorn og korianderfrø i en varm tør pande.
    • Kog Maille Æblecidereddike i en gryde og tilsæt krydderier, sukker og salt. Lad simre indtil sukkeret opløses. Afkøl.
    • Skær agurken tyndt (omkring 2 mm) på en mandolin. Placer agurken, skåret chili og ingefær i en vakuumpose og tilsæt eddikeblandingen. Vakuumforsegl og lad agurken og krydderierne marinere natten over.
    • Tilsæt finthakket frisk koriander før servering.
  4. Korma Remoulade

    • Bland HELLMANN’S Professional med korma pasta, syltede agurker og krydr med Knorr Umami, citronsaft og skal.
    • Servering: Placer fisken på et fad og server med pommes frites, presset agurk og korma remoulade. Pynt med citronbåde.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu