Menu

Ingredienser

+

Pommes Frites

Fisk

Indisk Syltet Agurk

Korma Remoulade


Denne enkle opskrift på Fish and Chips er perfekt sprød på ydersiden og blød og mør på indersiden. Kombiner med korma remoulade, frisk indisk syltet agurk, citron og tandoori krydrede pommes frites for et virkelig fantastisk måltid!

...

Tilberedning

  1. Pommes Frites

    • Bland Knorr Koldrørt kartoffelmos granulat med MAIZENA Snowflake og blend med koldt vand til en glat dej.
    • Rul kartoffeldejen ud mellem to bagepapirer til cirka 1 cm tykkelse. Lad "mosen" hvile i køleskabet i en time og skær i pommes frites størrelse, frys før stegning.
    • Opvarm stegeolien til 180°C. Panér let de frosne pommes frites i MAIZENA Snowflake og steg indtil halvfærdig. Lad dem hvile i 5 minutter og steg igen indtil pommes frites er gyldne.
    • Krydr straks med Knorr Aromat og tandoori krydderi, server straks.
  2. Fisk

    • Salt fisken og lad den hvile i 1,5 timer.
    • Bland vand, mel og MAIZENA Snowflake, pisk til en glat dej. Køl i 30 minutter før brug.
    • Skær fisken i portioner, panér i MAIZENA Majsstivelse og dyp i dejen, derefter panér i panko. Steg ved 180°C indtil gyldenbrun.
  3. Indisk Syltet Agurk

    • Rist bukkehorn og korianderfrø i en varm tør pande.
    • Kog Maille Æblecidereddike i en gryde og tilsæt krydderier, sukker og salt. Lad simre indtil sukkeret opløses. Afkøl.
    • Skær agurken tyndt (omkring 2 mm) på en mandolin. Placer agurken, skåret chili og ingefær i en vakuumpose og tilsæt eddikeblandingen. Vakuumforsegl og lad agurken og krydderierne marinere natten over.
    • Tilsæt finthakket frisk koriander før servering.
  4. Korma Remoulade

    • Bland HELLMANN’S Professional med korma pasta, syltede agurker og krydr med Knorr Umami, citronsaft og skal.
    • Servering: Placer fisken på et fad og server med pommes frites, presset agurk og korma remoulade. Pynt med citronbåde.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu