Kimchi
Koreansk national ret - meget kryderet, meget smagfuld, som kan bruges som tilbehør i alle retter. Kimchi er en blanding af fermenterede grøntsager, hvor hovedingrediensen er kinakål. Kimchi stammer oprindeligt fra Korea, men er efterhånden en udbredt spise i store dele af Asien.

Ingredienser
Kimchi
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Syltelagen
Sukker, rørsukker
/g
150.0 g
0%
Risvinseddike
/ml
300.0 ml
0%
Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Fiskesauce
/g
15.0 g
0%
Tomatpure, koncentreret
/g
100.0 g
0%
salt
/g
10.0 g
0%
Gu chu jang koreansk chilipasta
/g
50.0 g
0%
Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L
/ml
40.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Kålen
Kinakål
/g
1500.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Syltelagen
-
Sukker, rørsukker 150.0 g
-
Risvinseddike 300.0 ml
-
Fiskesauce 15.0 g
-
Tomatpure, koncentreret 100.0 g
-
salt 10.0 g
-
Gu chu jang koreansk chilipasta 50.0 g
Kålen
-
Kinakål 1500.0 g
Tilberedning
-
Syltelagen
- Kog eddike op med sukker og tilsæt alle øvrige ingredienser.
-
Kålen
- Kog den groft snittet Kinakål i 10 minutter og sigt så kinakålen fra.
-
Sidste step
- Reducer lagen til passende konsistens og smag (skal smage kraftigt af chili, syre, sødme og umami)
- Tilsæt så kålen igen og opbevar kimchi èn på køl i en lufttæt emballage.