Kimchi
Koreansk national ret - meget kryderet, meget smagfuld, som kan bruges som tilbehør i alle retter. Kimchi er en blanding af fermenterede grøntsager, hvor hovedingrediensen er kinakål. Kimchi stammer oprindeligt fra Korea, men er efterhånden en udbredt spise i store dele af Asien.

Ingredienser
Kimchi
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Syltelagen



Kålen
Ingredient name
Syltelagen
-
Sukker, rørsukker 150.0 g
-
Risvinseddike 300.0 ml
-
Fiskesauce 15.0 g
-
Tomatpure, koncentreret 100.0 g
-
salt 10.0 g
-
Gu chu jang koreansk chilipasta 50.0 g
Kålen
-
Kinakål 1500.0 g
Tilberedning
-
Syltelagen
-
Kog eddike op med sukker og tilsæt alle øvrige ingredienser.
-
-
Kålen
-
Kog den groft snittet Kinakål i 10 minutter og sigt så kinakålen fra.
-
-
Sidste step
-
Reducer lagen til passende konsistens og smag (skal smage kraftigt af chili, syre, sødme og umami)
-
Tilsæt så kålen igen og opbevar kimchi èn på køl i en lufttæt emballage.
-