Menu

Ingredienser

+

Osten

  • Parmasanost, frisk revet 1000.0 g
  • Kartofler, kogte, tern 500.0 g
  • Blandet bønner og linser 150.0 g
  • Blandet krydderurter 50.0 g

Dippen

  • Hellmann's Professional 5L (Nyhed 1. maj) 150.0 g
  • Rama Piske 31% 100.0 ml
  • Spinat, baby, hele blade, frisk 150.0 g
  • Salt og peber 5.0 g

Denne ret er tiltænkt som endnu en madspilds kriger, kartofler og linser kunne være andre grønsager og bønner og krydderurterne kunne være dine blandet urte rester som du hakker.

...

Tilberedning

  1. Osten

    • Riv osten på rivejernet og fordel den på en bageplade.
    • Fordel kartoflerne, linserne, bønnerne og urterne derpå.
    • Drys et lag revet ost på toppen.
  2. Sådan gør du

    • Stil osten i ovnene på 175 grader uden blæst og bag osten til den er gylden.
    • Tag osten ud af ovnen og lad den køle lidt så den kan vendes og bag den så med undersiden op.
    • Bræk osten i større brud og server dem med dippen.
  3. Dippen

    • Bland mayonnaise, fløde ,salt, peber og spinat og blend det godt.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu