Ingredienser
Osten
-
Parmasanost, frisk revet 1000.0 g
-
Kartofler, kogte, tern 500.0 g
-
Blandet bønner og linser 150.0 g
-
Blandet krydderurter 50.0 g
Dippen
-
Spinat, baby, hele blade, frisk 150.0 g
-
Salt og peber 5.0 g
Tilberedning
-
Osten
-
Riv osten på rivejernet og fordel den på en bageplade.
-
Fordel kartoflerne, linserne, bønnerne og urterne derpå.
-
Drys et lag revet ost på toppen.
-
-
Sådan gør du
-
Stil osten i ovnene på 175 grader uden blæst og bag osten til den er gylden.
-
Tag osten ud af ovnen og lad den køle lidt så den kan vendes og bag den så med undersiden op.
-
Bræk osten i større brud og server dem med dippen.
-
-
Dippen
-
Bland mayonnaise, fløde ,salt, peber og spinat og blend det godt.
-