Menu

Ingredienser

+

Osten

  • Parmasanost, frisk revet 1000.0 g
  • Kartofler, kogte, tern 500.0 g
  • Blandet bønner og linser 150.0 g
  • Blandet krydderurter 50.0 g

Dippen

Tilberedning

  1. Osten

    • Riv osten på rivejernet og fordel den på en bageplade.

    • Fordel kartoflerne, linserne, bønnerne og urterne derpå.

    • Drys et lag revet ost på toppen.

  2. Sådan gør du

    • Stil osten i ovnene på 175 grader uden blæst og bag osten til den er gylden.

    • Tag osten ud af ovnen og lad den køle lidt så den kan vendes og bag den så med undersiden op.

    • Bræk osten i større brud og server dem med dippen.

  3. Dippen

    • Bland mayonnaise, fløde ,salt, peber og spinat og blend det godt.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu