Schnitzel med paprikacreme og kartoffekûglen
En ting som Sydtyskland er kendt for er deres schnitzler. De siger selv, at det er badass food og lidt ret kan de have. For man tager jo et stykke kød og banker det med en hammer selv om den er død. Der er en regel der hedder "Én schnitzel, fire øl", så velbekomme.

Ingredienser
Schnitzel med paprikacreme og kartoffekûglen
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€6800.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Kartoffelkûglen
Vand
/ml
1000.0 ml
0%
Madlavningsfløde 15%
/ml
200.0 ml
0%
Margarine, flydende
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Umami 1 kg
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Citronskal rå
/g
10.0 g
0%
Løg frysetørret
/g
40.0 g
0%
Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg
/g
360.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sennep og produkter på basis af sennep: Nej
Helæg pasteuriseret
/ml
400.0 ml
0%
Rasp
/g
500.0 g
0%
Saucen
Knorr Professional Demi Glace, 8 x 1L
/ml
750.0 ml
0%
Madlavningsfløde 15%
/dl
250.0 dl
0%
Vand
/ml
250.0 ml
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr, Koncentreret Oksefond, 1 L
/ml
30.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Lys Roux 1 kg
/g
0.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Schnitzel
Kalveinderlår, skiver
/g
2500.0 g
0%
Helæg pasteuriseret
/ml
300.0 ml
0%
Vand
/ml
100.0 ml
0%
Tilbehør
Persille, bredbladet, hakket
/g
0.0 g
0%
Ærter, grønne
/g
1000.0 g
0%
Kapers
/g
100.0 g
0%
Peberfrugter, blandede
/g
1000.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Kartoffelkûglen
-
Vand 1000.0 ml
-
Madlavningsfløde 15% 200.0 ml
-
Margarine, flydende 100.0 ml
-
Citronskal rå 10.0 g
-
Løg frysetørret 40.0 g
-
Helæg pasteuriseret 400.0 ml
-
Rasp 500.0 g
Saucen
-
Knorr Professional Demi Glace, 8 x 1L 750.0 ml
-
Madlavningsfløde 15% 250.0 dl
-
Vand 250.0 ml
Schnitzel
-
Kalveinderlår, skiver 2500.0 g
-
Helæg pasteuriseret 300.0 ml
-
Vand 100.0 ml
Tilbehør
-
Persille, bredbladet, hakket
-
Ærter, grønne 1000.0 g
-
Kapers 100.0 g
-
Peberfrugter, blandede 1000.0 g
Tilberedning
-
Kartoffelkûglen
- Kom vand, fløde, margarine, Umami, hvidløg, citron og løg i en rørekedel.
- Tilsæt derefter Kartoffelpulveret, salt og peber, rør massen sammen til denne er homgen.
- Massen rulles til kugler og disse letfryses.
- Kuglerne dyppes i æggemassen og de vendes i rasp.
- Kuglerne steges sprøde og gyldne i frituren.
-
Saucen
- Kom Demi glace, fløde og vand i en gryde og kog det op.
- Saucen smages med Knorr Paprika og Hvidløg, salt, peber og koncentreret fond.
- Saucen jævnes til passende konsistens.
-
Schnitzel
- Kalven bankes flad med en kødhammer.
- Æg og vand blandes og kalven dyppes i væsken.
- Kalven paneres i raspen og steges sprøde og gyldne på en pande eller i frituren.
-
Tilbehør
- Kom margarine på en pande og sauter garnituren af.
- Krydder med salt og peber og drus med hakket persille