Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kartoffelkûglen

  • Vand 1000.0 ml
  • Rama Mad 15% 200.0 ml
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 100.0 ml
  • Knorr Umami 1 kg 10.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 20.0 g
  • Citronskal rå 10.0 g
  • Løg frysetørret 40.0 g
  • Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg 360.0 g
  • Helæg pasteuriseret 400.0 ml
  • Rasp 500.0 g

Saucen

  • Knorr Demi Glace sauce, serveringsklar, 6 x 1 liter 750.0 ml
  • Rama Mad 15% 250.0 ml
  • Vand 250.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 10.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g 40.0 g
  • Knorr Flydende oksebouillon, koncentreret 30.0 ml

Schnitzel

  • Kalveinderlår, skiver 2500.0 g
  • Helæg pasteuriseret 300.0 ml
  • Vand 100.0 ml

Tilbehør

  • Persille, bredbladet, hakket
  • Ærter, grønne 1000.0 g
  • Kapers 100.0 g
  • Peberfrugter, blandede 1000.0 g
  1. Kartoffelkûglen

    • Kom vand, fløde, Milda, Umami, hvidløg, citron og løg i en rørekedel.
    • Tilsæt derefter Kartoffelpulveret, salt og peber, rør massen sammen til denne er homgen.
    • Massen rulles til kugler og disse letfryses.
    • Kuglerne dyppes i æggemassen og de vendes i rasp.
    • Kuglerne steges sprøde og gyldne i frituren.
  2. Saucen

    • Kom Demi glace, fløde og vand i en gryde og kog det op.
    • Saucen smages med Knorr Paprika og Hvidløg, salt, peber og koncentreret fond.
    • Saucen jævnes til passende konsistens.
  3. Schnitzel

    • Kalven bankes flad med en kødhammer.
    • Æg og vand blandes og kalven dyppes i væsken.
    • Kalven paneres i raspen og steges sprøde og gyldne på en pande eller i frituren.
  4. Tilbehør

    • Kom Milda på en pande og sauter garnituren af.
    • Krydder med salt og peber og drus med hakket persille