+

Kartoffelkûglen

Saucen

Schnitzel

  • Kalveinderlår, skiver 2500 g
  • Helæg pasteuriseret 300 ml
  • Vand 100 ml
  • Rasp 500 g

Tilbehør

  1. Kartoffelkûglen

    • Kom vand, fløde, Milda, Umami, hvidløg, citron og løg i en rørekedel.
    • Tilsæt derefter Kartoffelpulveret, salt og peber, rør massen sammen til denne er homgen.
    • Massen rulles til kugler og disse letfryses.
    • Kuglerne dyppes i æggemassen og de vendes i rasp.
    • Kuglerne steges sprøde og gyldne i frituren.
  2. Saucen

    • Kom Demi glace, fløde og vand i en gryde og kog det op.
    • Saucen smages med Knorr Paprika og Hvidløg, salt, peber og koncentreret fond.
    • Saucen jævnes til passende konsistens.
  3. Schnitzel

    • Kalven bankes flad med en kødhammer.
    • Æg og vand blandes og kalven dyppes i væsken.
    • Kalven paneres i raspen og steges sprøde og gyldne på en pande eller i frituren.
  4. Tilbehør

    • Kom Milda på en pande og sauter garnituren af.
    • Krydder med salt og peber og drus med hakket persille
+