Tysk kartoffelsalat laves som regel af skrællede kartofler i tynde skiver samt en bouillonvinaigrette. Her har vi valgt at lave en cremet dressing med Hellmann’s Extra Thick Mayonnaise og Knorr Fraiche 24% smagt til med bl.a. Knorr Kyllingefond. Vores salat passer til alt, der serveres under festlighederne i oktober såsom grillet kylling, schnitzel eller pølser.

Ingredienser
Dressing
-
Peberrod revet 40.0 g
-
æblecidereddike 15.0 g
-
Knorr Flydende Hønsebouillon, koncentreret 20.0 ml
-
Dild 5.0 g
-
Persille, bredbladet 5.0 g
Kartoflerne
-
Kartofler, skrællede 1800.0 g
-
Agurk, syltet 300.0 g
Tilberedning
-
Dressing
- Rør Hellmann’s Mayonnaise Extra Thick sammen med Knorr Fraiche 24%, revet peberrod og æblecidereddike, og smag til med Koncentreret Kyllingefond, dild og persille samt friskkværnet peber. Sættes på køl før anvendelse.
-
Kartoflerne
- Skær kartoflerne i skiver, og damp dem møre i ovnen. Lad kartoflerne køle af.
- Læg kartofler, løg og syltede agurker i en skål, og vend dressingen i salaten.
- Server gerne til stegt kylling, pølser eller schnitzel.