Variation på Tysk kartoffelsalat
Tysk kartoffelsalat laves som regel af skrællede kartofler i tynde skiver samt en bouillonvinaigrette. Her har vi valgt at lave en cremet dressing med Hellmann’s Extra Thick Mayonnaise og creme fraiche smagt til med bl.a. Knorr Kyllingefond. Vores salat passer til alt, der serveres under festlighederne i oktober såsom grillet kylling, schnitzel eller pølser.

Ingredienser
Variation på Tysk kartoffelsalat
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€70000.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Dressing
Hellmann´s Extra Thick Mayonnaise 5 kg
/g
250.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Creme Fraiche
/g
250.0 g
0%
Peberrod revet
/g
40.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/g
15.0 g
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L
/ml
20.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Dild
/g
5.0 g
0%
Persille, bredbladet
/g
5.0 g
0%
Kartoflerne
Kartofler, skrællede
/g
1800.0 g
0%
Agurk, syltet
/g
300.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Dressing
-
Creme Fraiche 250.0 g
-
Peberrod revet 40.0 g
-
Dild 5.0 g
-
Persille, bredbladet 5.0 g
Kartoflerne
-
Kartofler, skrællede 1800.0 g
-
Agurk, syltet 300.0 g
Tilberedning
-
Dressing
- Rør Hellmann’s Mayonnaise Extra Thick sammen med Creme Fraiche, revet peberrod og Maille Æblecidereddike, og smag til med Knorr Kyllingefond, dild og persille samt friskkværnet peber. Sættes på køl før anvendelse.
-
Kartoflerne
- Skær kartoflerne i skiver, og damp dem møre i ovnen. Lad kartoflerne køle af.
- Læg kartofler, løg og syltede agurker i en skål, og vend dressingen i salaten.
- Server gerne til stegt kylling, pølser eller schnitzel.