Menu

UEFA Euro 2024 starter i juni, hvor vi skal sidde klar til at heppe på det danske herrelandshold. Hellmann’s er stolt sponsor af turneringen, og lægger op til, at mange timers tv-underholdning selvfølgelig skal suppleres med god mad.

For hvorfor skal drikkevarer løbe med al opmærksomheden? Store sportsbegivenheder kan nemlig betyde store salgsvolumener i de rette kanaler.

Så når fodboldspillerne yder deres bedste på banen, så opfordrer Hellmann’s til at yde dit bedste på serveringsstederne! Der er slået et stort brød op (som faktisk bliver dejlig saftigt med mayonnaise i dejen), og hele sommeren kommer til at blive en fest.

Find de nye opskrifter her!

Find de nye opskrifter her!

Spark bolden til din banehalvdel og server fodboldegnede retter inspireret af de deltagende nationer og skab ægte stemning foran storskærmen.

Download folderen nu

Foruden nye opskrifter, så har Hellmann’s også uppet sit eget game og kommer med nye innovationer i mayonnaise-porteføljen. Foruden forbedret funktionalitet, så kan du også se frem til en helt ny variant særligt udviklet til det professionelle køkken: Hellmann’s Professional!

Aktiviteter og konkurrencer

Hele sommeren igennem vil du kunne opleve vilde konkurrencer om fodboldbilletter og merchandise samt store fodboldaktiviteter og storskærmsevents i det danske land under turneringen, der løber fra 14. juni til 14. juli. Følg med i vores nyhedsbrev og her på siden og vær opdateret om tiltagene. I april kan du deltage i konkurrencen om 2x2 billetter til Danmarks kampe i gruppespillet i Tyskland!

En oplagt spiller i BBQ-sæsonen

Du vil ikke undgå at møde Up your game-budskabet denne sommer. Vi kører ligeledes en kampagne til slutbrugerne, der opfordrer til at ”Up your game” i grillsæsonen derhjemme. Man vil derfor blive mødt af Hellmann’s reklamer i tv, outdoor og i supermarkederne.

Det giver en enestående mulighed for foodservice, at vi kan bruge samme budskab til den brede kundeskare og opnår genkendeligheden, når gæsterne kommer til kantinen, restauranten eller take away platformen.

Lad os sammen skabe en fantastisk fodboldsommer med god stemning, spændende fodboldkampe og ikke mindst rigtig god mad til de mange, glade fans! Kom så, Danmark!

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu