And, ris og chorizopølse (Galinha Caipira)
En dejlig kombination af mør and, smagfuld chorizo og en fyldig tomatsauce.
/main-header.jpg)
Ingredienser
And, ris og chorizopølse (Galinha Caipira)
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€96.5
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
And, ris og chorizo.
Rapsolie
/g
25.0 g
0%
Chorizopølse
/g
150.0 g
0%
Løg i tern
/g
250.0 g
0%
Gulerod, tern
/g
200.0 g
0%
Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Tomatino 4 x 3 kg
/g
200.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/l
1.5 l
0%
Andelår frost
/kg
1.3 kg
0%
Peberfrugter, blandede
/g
200.0 g
0%
Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Koriander, frisk
/g
10.0 g
0%
Persille, hakket
/g
10.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
And, ris og chorizo.
-
Rapsolie 25.0 g
-
Chorizopølse 150.0 g
-
Løg i tern 250.0 g
-
Gulerod, tern 200.0 g
-
Vand 1.5 l
-
Andelår frost 1.3 kg
-
Peberfrugter, blandede 200.0 g
-
Koriander, frisk 10.0 g
-
Persille, hakket 10.0 g
Tilberedning
-
And, ris og chorizo.
- Kog andelårene i vand med Knorr Hønsebouillon til de er møre og pil kødet fra lårene, derefter sigt bouillonen.
- Glasér løg, gulerod og peberfrugt i olie. Tilsæt ris og lad risene absorbere fedtstoffet.
- Tilsæt Knorr Krydderipuré’erne, Knorr Tomatino og den sigtede andebouillon lidt af gangen.
- Tilsæt det plukkede andekød og halvdelen af de hakkede koriander og persille.
- Sæt retten i ovnen ved 150°C tildækket til risene er næsten møre.
- De sidste 5 til 8 min. i ovnen, kommes skiver af frisk chorizo i retten og simrer med til retten er færdig.
- Serveres boblende varm direkte fra ovnen og pyntes med resten af det hakkede persille og koriander.
-
Bemærkninger
- Brug alternativt unghanelår eller kyllingevinger. Erstat også gerne Knorr Hønsebouillon pasta med Knorr stegt kyllingesky pasta, for en mere stegt smag i retten.