Ingredienser
And, ris og chorizo.
-
Chorizopølse 150.0 g
-
Løg i tern 250.0 g
-
Gulerod, tern 200.0 g
-
Vand 1.5 l
-
Andelår frost 1.3 kg
-
Peberfrugter, blandede 200.0 g
-
Koriander, frisk 10.0 g
-
Persille, hakket 10.0 g
Tilberedning
-
And, ris og chorizo.
- Kog andelårene i vand med KnorrHønsebouillon til de er møre og pil kødet fra lårene, derefter sigtbouillonen.
- Glasér løg, gulerod og peberfrugti Milda Flydende Stege 100%. Tilsæt ris og lad risene absorbere fedtstoffet.
- Tilsæt Knorr Krydderipuré’erne, Knorr Tomatino og den sigtede andebouillon lidt af gangen.
- Tilsæt det plukkede andekød og halvdelen af de hakkede koriander og persille.
- Sæt retten i ovnen ved 150°C tildækket til risene er næsten møre.
- De sidste 5 til 8 min. i ovnen, kommes skiver af frisk chorizo i retten og simrer med til retten er færdig.
- Serveres boblende varm direkte fra ovnen og pyntes med resten af det hakkede persille og koriander.
-
Bemærkninger
- Brug alternativt unghanelår eller kyllingevinger. Erstat også gerne Knorr Hønsebouillon pasta med Knorr stegt kyllingesky pasta, for en mere stegt smag i retten.