Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Bønnerne

  • Bønner brune 300.0 g
  • Knorr Flydende Hønsebouillon, koncentreret 5.0 ml
  • Rama Fraiche 24% 250.0 g
  • Sirup, lys 30.0 g
  • Æbleeddike 20.0 ml
  • salt 8.0 g

Fyldet

  • Æbleeddike 75.0 ml
  • Bacon, små tern 250.0 g
  • Persille, bredbladet, hakket 50.0 g
  1. Bønnerne

    Læg bønnerne i blød i 12 timer. Skyl dem af, og kog dem møre i letsaltet vand. Blend bønnerne sammen med Knorr Kyllingfond, Knorr Fraiche 24%, sirup og eddike. Smag til med salt.

  2. Fyldet

    Skær baconen i tern. Bring eddike og sirup i kog, læg baconen i, og skru ned til lav varme. Lad det simre, indtil der er ¼ af væsken tilbage.

  3. Serveringen

    Top bønnecremen med baconen.