Menu
+

Kalven

  • Kalveentrecote 1700.0 g
  • Olivenolie 100.0 ml
  • Timian, frisk, kviste 20.0 g
  • Hvidløg, hakket 30.0 g

Mayonnaisen

Blåbærsovs

  • rødvin 300.0 ml
  • Vand 100.0 ml
  • Sukker 150.0 g
  • Blåbær 300.0 g
  • Knorr Professional Kalvefond 8 x 1L 1000.0 ml
  1. Kalven

    • Kom kalveentrecoten i en vakuumpose sammen med olie,timian og hvidløg og luk posen.
    • Læg kødet i en sous vide maskine med 58 grader varmt vand i en time.
    • Kalven lægges i en ovn ved 50 grader i 30 min stadig i posen.
    • Åben posen og dup kødet tørt.
    • Skær kødet i passende skiver og grill bøfferne på begge sider lige før servering.
    • Smag til med salt og peber
  2. Mayonnaisen

    • Rør Hellmann `s Real Mayonnaise med Maille Dijon Original sammen.
    • Smag til med citronsaft,salt og peber.
  3. Blåbærsovs

    • Kog vin,vand og sukker op og tag gryden fra varmen og tilsæt blåbærrene
    • Lad sovsen køle ved stuetemperatur.
    • Blåbærrene sigtes fra og gemmes til senere.
    • Lad væden fra blåbærrene koge ind til sirupskosistens og tilsæt Knorr professionel kalvefond.
    • Lad væden koge ind til en passende konsistens og sigt derefter sovsen.
    • Tilsæt blåbærrene og smag til med salt og peber.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu