Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Kalven

  • Kalveentrecote 1700.0 g
  • Olivenolie 100.0 ml
  • Timian, frisk, kviste 20.0 g
  • Hvidløg, hakket 30.0 g

Mayonnaisen

Blåbærsovs

  • rødvin 300.0 ml
  • Vand 100.0 ml
  • Sukker 150.0 g
  • Blåbær 300.0 g
  • Knorr Professional Kalvefond 8 x 1L 1000.0 ml

Tilberedning

  1. Kalven

    • Kom kalveentrecoten i en vakuumpose sammen med olie,timian og hvidløg og luk posen.
    • Læg kødet i en sous vide maskine med 58 grader varmt vand i en time.
    • Kalven lægges i en ovn ved 50 grader i 30 min stadig i posen.
    • Åben posen og dup kødet tørt.
    • Skær kødet i passende skiver og grill bøfferne på begge sider lige før servering.
    • Smag til med salt og peber
  2. Mayonnaisen

    • Rør Hellmann `s Real Mayonnaise med Maille Dijon Original sammen.
    • Smag til med citronsaft,salt og peber.
  3. Blåbærsovs

    • Kog vin,vand og sukker op og tag gryden fra varmen og tilsæt blåbærrene
    • Lad sovsen køle ved stuetemperatur.
    • Blåbærrene sigtes fra og gemmes til senere.
    • Lad væden fra blåbærrene koge ind til sirupskosistens og tilsæt Knorr professionel kalvefond.
    • Lad væden koge ind til en passende konsistens og sigt derefter sovsen.
    • Tilsæt blåbærrene og smag til med salt og peber.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu