Grillet kalveentrecote,dijon-mayonnaise og blåbærsovs
Entrecôte er et populært stykke kød, der typisk refererer til oksekød, men kalveentrecôte er også godt. Især når det grilles som i denne opskrift.

Ingredienser
Grillet kalveentrecote,dijon-mayonnaise og blåbærsovs
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1542.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Kalven
Kalveentrecote
/g
1700.0 g
0%
Olivenolie
/ml
100.0 ml
0%
Timian, frisk, kviste
/g
20.0 g
0%
Hvidløg, hakket
/g
30.0 g
0%
Mayonnaisen
Hellmann's Real Mayonnaise 10 kg
/g
200.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø: Nej
Maille Dijon Original 865 g
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Citronsaft friskpresset
/ml
15.0 ml
0%
Flage salt/havsalt
/x
0.0 x
0%
Peber, frisk kværnet
/g
0.0 g
0%
Blåbærsovs
rødvin
/ml
300.0 ml
0%
Vand
/ml
100.0 ml
0%
Sukker
/g
150.0 g
0%
Blåbær
/g
300.0 g
0%
Knorr Professional Kalvefond 8 x 1L
/ml
1000.0 ml
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Kalven
-
Kalveentrecote 1700.0 g
-
Olivenolie 100.0 ml
-
Timian, frisk, kviste 20.0 g
-
Hvidløg, hakket 30.0 g
Mayonnaisen
-
Citronsaft friskpresset 15.0 ml
-
Flage salt/havsalt
-
Peber, frisk kværnet
Blåbærsovs
-
rødvin 300.0 ml
-
Vand 100.0 ml
-
Sukker 150.0 g
-
Blåbær 300.0 g
-
Knorr Professional Kalvefond 8 x 1L 1000.0 ml
Tilberedning
-
Kalven
- Kom kalveentrecoten i en vakuumpose sammen med olie,timian og hvidløg og luk posen.
- Læg kødet i en sous vide maskine med 58 grader varmt vand i en time.
- Kalven lægges i en ovn ved 50 grader i 30 min stadig i posen.
- Åben posen og dup kødet tørt.
- Skær kødet i passende skiver og grill bøfferne på begge sider lige før servering.
- Smag til med salt og peber
-
Mayonnaisen
- Rør Hellmann `s Real Mayonnaise med Maille Dijon Original sammen.
- Smag til med citronsaft,salt og peber.
-
Blåbærsovs
- Kog vin,vand og sukker op og tag gryden fra varmen og tilsæt blåbærrene
- Lad sovsen køle ved stuetemperatur.
- Blåbærrene sigtes fra og gemmes til senere.
- Lad væden fra blåbærrene koge ind til sirupskosistens og tilsæt Knorr professionel kalvefond.
- Lad væden koge ind til en passende konsistens og sigt derefter sovsen.
- Tilsæt blåbærrene og smag til med salt og peber.