Karry ketchup
Tysk sauerkraut er et "musthave" til de sydlige oktoberfester i landet, og med en krydret karry ketchup mangler du kun en Brat Wurst til at færdiggøre dit festmåltid.

Ingredienser
Gastrik
-
Løg, hakket 250.0 g
-
Brun farin 200.0 g
Ketchuppen
-
Gurkemeje 2.0 g
Jævning og finale
Tilberedning
-
Gastrik
- Løg og Maille Æbleeddike koges op sammen med brun farin.
-
Ketchuppen
- Tilsæt Knorr Tomatino og Hellmanns ketchup og kog igennem.
- Tilsæt alle øvrige ingredienser under omrøring (undtagen Knorr koldrørt jævning) og kog ind til ca. 2/3.
-
Jævning og finale
- Tilsæt så jævningen under omrøring og smag til med salt og peber.
- Blend ketchuppen fin og sæt på køl.
-
Tips
- Juster gerne smagen med lidt eddike og sukker for at ramme syre og sødme balancen perfekt – smag også gerne ketchuppen til med lidt tørret madras karry.