Menu

Ingredienser

+

Gastrik

Ketchuppen

Jævning og finale


Tysk sauerkraut er et "musthave" til de sydlige oktoberfester i landet, og med en krydret karry ketchup mangler du kun en Brat Wurst til at færdiggøre dit festmåltid.

...

Tilberedning

  1. Gastrik

    • Løg og Maille Æbleeddike koges op sammen med brun farin.
  2. Ketchuppen

    • Tilsæt Knorr Tomatino og Hellmanns ketchup og kog igennem.
    • Tilsæt alle øvrige ingredienser under omrøring (undtagen Knorr koldrørt jævning) og kog ind til ca. 2/3.
  3. Jævning og finale

    • Tilsæt så jævningen under omrøring og smag til med salt og peber.
    • Blend ketchuppen fin og sæt på køl.
  4. Tips

    • Juster gerne smagen med lidt eddike og sukker for at ramme syre og sødme balancen perfekt – smag også gerne ketchuppen til med lidt tørret madras karry.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu