Karry ketchup
Tysk sauerkraut er et "musthave" til de sydlige oktoberfester i landet, og med en krydret karry ketchup mangler du kun en Brat Wurst til at færdiggøre dit festmåltid.

Ingredienser
Karry ketchup
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Gastrik
Løg, hakket
/g
250.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/g
300.0 g
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Brun farin
/g
200.0 g
0%
Ketchuppen
Knorr Tomatino 4 x 3 kg
/g
1000.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Hellmann's Ketchup 5 kg
/g
100.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Æg og produkter på basis af æg: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Karry 750 g
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Gurkemeje
/g
2.0 g
0%
Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
/ml
10.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Jævning og finale
Knorr Koldrørt Jævning 2x2 kg
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Gastrik
-
Løg, hakket 250.0 g
-
Brun farin 200.0 g
Ketchuppen
-
Gurkemeje 2.0 g
Jævning og finale
Tilberedning
-
Gastrik
- Løg og Maille Æbleeddike koges op sammen med brun farin.
-
Ketchuppen
- Tilsæt Knorr Tomatino og Hellmanns ketchup og kog igennem.
- Tilsæt alle øvrige ingredienser under omrøring (undtagen Knorr koldrørt jævning) og kog ind til ca. 2/3.
-
Jævning og finale
- Tilsæt så jævningen under omrøring og smag til med salt og peber.
- Blend ketchuppen fin og sæt på køl.
-
Tips
- Juster gerne smagen med lidt eddike og sukker for at ramme syre og sødme balancen perfekt – smag også gerne ketchuppen til med lidt tørret madras karry.