Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Gastrik

  • Løg, hakket 250.0 g
  • æblecidereddike 300.0 g
  • Brun farin 200.0 g

Ketchuppen

  • Tomatino 1000.0 ml
  • Tomat ketchup 100.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Karry 750 g 40.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 10.0 g
  • Gurkemeje 2.0 g
  • Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L 10.0 ml

jævning og finale

  • Knorr Koldrørt Jævning 4 kg 40.0 g
  1. Gastrik

    • Løg og eddike koges op sammen med brun farin.
  2. Ketchuppen

    • Tilsæt Knorr Tomatino og tomatkoncentrat og kog igennem.3.
    • Tilsæt alle øvrige ingredienser under omrøring (undtagen Knorr koldrørt jævning)og kog ind til ca. 2/3.
  3. jævning og finale

    • Tilsæt så jævningen under omrøring og smag til med salt og peber.
    • Blend ketchuppen fin og sæt på køl.
  4. Tips

    • Juster gerne smagen med lidt eddike og sukker for at ramme syre og sødme balancen perfekt – smag også gerne ketchuppen til med lidt tørret madras karry)