Ingredienser
Gastrik
-
Løg, hakket 250.0 g
-
æblecidereddike 300.0 g
-
Brun farin 200.0 g
Ketchuppen
-
Tomatino 1000.0 ml
-
Tomat ketchup 100.0 ml
-
Gurkemeje 2.0 g
-
Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L 10.0 ml
jævning og finale
Tilberedning
-
Gastrik
- Løg og eddike koges op sammen med brun farin.
-
Ketchuppen
- Tilsæt Knorr Tomatino og tomatkoncentrat og kog igennem.3.
- Tilsæt alle øvrige ingredienser under omrøring (undtagen Knorr koldrørt jævning)og kog ind til ca. 2/3.
-
jævning og finale
- Tilsæt så jævningen under omrøring og smag til med salt og peber.
- Blend ketchuppen fin og sæt på køl.
-
Tips
- Juster gerne smagen med lidt eddike og sukker for at ramme syre og sødme balancen perfekt – smag også gerne ketchuppen til med lidt tørret madras karry)