Cubansk bønne og grønkålssuppe
En varmende suppe, hvor allehånde og koriander frembringer den cubanske fornemmelse. Suppen kan nemt gøres mere rustik, og de hvide bønner kan let erstattes med sorte bønner for at give et mere autentisk udseende. Det er lækkert, hvis suppen ikke er blendet helt glat. Cubanerne serverer traditionelt gerne friskkogte ris som ekstra tilbehør til suppen

Ingredienser
Cubansk bønne og grønkålssuppe
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€800.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Suppen totalt
Rapsolie
/g
30.0 g
0%
Løg i tern
/g
150.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
peber grøn i tern
/g
150.0 g
0%
Koriander, formalet
/g
2.0 g
0%
Allehånde, stødt
/g
1.0 g
0%
hvide bønner
/g
380.0 g
0%
Laurbærblad
/stk.
2.0 stk.
0%
Vand
/ml
2400.0 ml
0%
salt
/g
10.0 g
0%
Grønkål, dybfråst
/g
200.0 g
0%
Creme Fraiche
/g
100.0 g
0%
Avocado tern
/g
90.0 g
0%
Koriander, frisk, hakket
/g
10.0 g
0%
Limefrugter
/stk.
1.0 stk.
0%
Knorr Grønsagsbouillon, pasta 1 kg / 40 L
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Suppen totalt
-
Rapsolie 30.0 g
-
Løg i tern 150.0 g
-
peber grøn i tern 150.0 g
-
Koriander, formalet 2.0 g
-
Allehånde, stødt 1.0 g
-
hvide bønner 380.0 g
-
Laurbærblad 2.0 stk.
-
Vand 2400.0 ml
-
salt 10.0 g
-
Grønkål, dybfråst 200.0 g
-
Creme Fraiche 100.0 g
-
Avocado tern 90.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 10.0 g
-
Limefrugter 1.0 stk.
Tilberedning
-
Suppen totalt
- Sauter løg og grøn peber i rapsolie i 5 minutter. Tilsæt krydderier, og steg i yderligere et minuts tid.
- Tilsæt de 24 timersudblødtebønner (hæld iblødsætningsvandet fra, og skyl omhyggeligt), laurbærblade, Knorr Grøntsagsfond, salt og vand. Bring suppen i kog, og lad den simre i 50 minutter.
- Fjern laurbærbladene, blend suppen til passende konsistens, og tilsæt optøet grønkål.
- Kog suppen op igen, og smag til med frisk limesaft og friskkværnet sort peber.
- Server suppen med creme fraiche, koriander og limebåde.