Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Farsen

Fiskefingre

  • Sødmælk 2.0 dl
  • Fritureolie 2.0 l
  • Helæg pasteuriseret 500.0 ml
  • Panko rasp 700.0 g

Tartarsaucen

Bigger fritten

  • Bagekartofler 1500.0 g
  • Citronskal rå 10.0 g
  • Salt, Havsalt

Tilberedning

  1. Farsen

    • Fiskefarsen hakkes fint og køres sej med salt. Farsen køres med æg og derefter med madlavningsfløde til elastisk konsistens.
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Paprika, Knorr Umami, løg og peber til farsen, og rør det godt rundt.
    • Herefter stilles farsen på køl i 2 timer.
  2. Fiskefingre

    • Farsen rulles i film til små pølser i 2x8 cm. De små pølser pocheres møre i vand og køles i ca 4 timer.
    • Pølserne paneres i mælk , helæg og pankorasp og steges sprøde i fritureolie.
  3. Tartarsaucen

    • Hellmann’s Real Mayonnaise og creme fraiche røres med salt, peber, æble, agurker, kapers og hårdkogt æg.
  4. Bigger fritten

    • Bagekartoflerne vaskes og skæres i både. Disse koges møre i saltet vand og afkøles og tørres.
    • Kartoflerne steges sprøde i friture og drysse med havsalt og revet citronskal.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu