Menu

Ingredienser

+

Farsen

Fiskefingre

  • Sødmælk 2.0 dl
  • Fritureolie 2.0 l
  • Helæg pasteuriseret 500.0 ml
  • Panko rasp 700.0 g

Tartarsaucen

Bigger fritten

  • Bagekartofler 1500.0 g
  • Citronskal rå 10.0 g
  • Salt, Havsalt

Tilberedning

  1. Farsen

    • Fiskefarsen hakkes fint og køres sej med salt. Farsen køres med æg og derefter med madlavningsfløde til elastisk konsistens.
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Paprika, Knorr Umami, løg og peber til farsen, og rør det godt rundt.
    • Herefter stilles farsen på køl i 2 timer.
  2. Fiskefingre

    • Farsen rulles i film til små pølser i 2x8 cm. De små pølser pocheres møre i vand og køles i ca 4 timer.
    • Pølserne paneres i mælk , helæg og pankorasp og steges sprøde i fritureolie.
  3. Tartarsaucen

    • Hellmann’s Real Mayonnaise og creme fraiche røres med salt, peber, æble, agurker, kapers og hårdkogt æg.
  4. Bigger fritten

    • Bagekartoflerne vaskes og skæres i både. Disse koges møre i saltet vand og afkøles og tørres.
    • Kartoflerne steges sprøde i friture og drysse med havsalt og revet citronskal.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu