Menu

Livet er for kort til at kede sig! Derfor har vi bestemt, at hele 2018 skal være en fest. Ingen højtid er for stor eller for lille, lokal eller fjern til at fejre – snarere tværtimod. Faktum er, at der altid kan findes en grund til, at folk kan mødes og dele skønne oplevelser og – ikke mindst – spise fantastisk god mad sammen. For er der et tidspunkt, hvor alt er ekstra centreret omkring det, vi spiser, er det ved festlige lejligheder.

 

Tag med til Korea, Rusland og Tyskland

I årets løb fokuserer vi lidt ekstra på nogle af de større folkefester i Sydkorea, Rusland og München. Omkring disse events vil vi tilbyde mange sjove aktiviteter, spændende konkurrencer, nyttige tips, inspirerende opskrifter og smarte dekorationsløsninger, som gør at både du og dine gæster vil føle sig jer nærmere på festens epicenter.

 

Hver dag er en fest

Ud over alle de store events er der som sagt mange andre mærkedage, du måske vil fejre. Du kan altid finde en anledning til at feste ved hjælp af vores Celebration Calender nedenfor. Derudover har vi forberedt en idébank med materiale, som du gerne må bruge i din egen markedsføring. I idébanken får du også nogle nyttige tips til, hvordan du kan tale med eksisterende og potentielle gæster via sociale medier. Klik her for at komme til den!

Så frem med festhumøret og åbn alle sanser - nu tager vi til Korea!

Always a Reason To Celebrate

01:01

Lær det koreanske køkken at kende

Lær det koreanske køkken at kende

Det koreanske køkken byder på smuk og velsmagende mad, som man nemt kommer til at elske. Her finder du opskrifter på 12 ægte favoritter.

Download folderen her
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu