I Norden elsker vi som bekendt sild, løg og snaps, men der er jo altid plads til at tage andre råvarer og retter med i planlægningen af din påskemenu. For hvem kan egentlig sige nej til grillet asparges med trøffelmayonnaise og ost eller en lækker Lime cheesecake? Ikke os i hvert fald.
Opskriften finder du nedenfor!
Pynt fint og rigtigt
Påsken er en herligt farverig højtid. Med gennemtænkt pynt kan du forstærke påskefornemmelsen og samtidig lade kreativiteten blomstre. Hvorfor ikke gemme en æggeskal og fylde den med stearinlys og en væge? – og vips har du et fin lille lys på bordet.
Naturligt fine æg
Det står måske ikke øverst på prioritetslisten hos en stresset kok at give sig til at farve æg til et helt kompagni, men en skål med naturligt farvede æg er trods alt en fryd for øjet. Dem kan du nemt lave med ting, som du altid har ved hånden i køkkenet.
Fem x farve
• Skaller af rødløg giver en smuk rødbrun farve
• Rødkål giver blå æg
• Hindbær giver lyserøde æg
• Knust gurkemeje giver gule æg
• Skaller af gule løg giver en gulbrun farve