Lime cheesecake
Uanset om en cheesecake er kold, frosset eller klassisk bagt, er denne friske, cremede og til tider kraftige dessert umulig at modstå. Vores no-bake chessecake er her serveret med jordbærkompot. Gang opskriften med tre for at lave den i en GN-bakke.

Ingredienser
Lime cheesecake
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€7500.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Kiksebund
Smør
/g
100.0 g
0%
Digestive kiks
/g
200.0 g
0%
Kardemomme
/g
3.0 g
0%
Jordbærkompot
Jordbær, frosne
/g
900.0 g
0%
Sukker
/g
80.0 g
0%
Maizena Tapioka stivelse (frugtjævner) 2kg
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
10.0 ml
0%
Fyld
Cream Cheese
/g
600.0 g
0%
Rama Piske 30%, laktosefri 1 l
/ml
375.0 ml
0%
Knorr Texture Gelatine
/g
40.0 g
0%
Flormelis
/g
80.0 g
0%
Limesaft
/ml
100.0 ml
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Kiksebund
-
Smør 100.0 g
-
Digestive kiks 200.0 g
-
Kardemomme 3.0 g
Jordbærkompot
-
Jordbær, frosne 900.0 g
-
Sukker 80.0 g
-
Vand 10.0 ml
Fyld
-
Cream Cheese 600.0 g
-
Rama Piske 30%, laktosefri 1 l 375.0 ml
-
Knorr Texture Gelatine 40.0 g
-
Flormelis 80.0 g
-
Limesaft 100.0 ml
Tilberedning
-
Kiksebund
- Stød kardemommen i en morter.
- Bland kiks, smør og kardemomme i en foodprocessor.
- Tryk krummene ud i en form med en aftagelig kant, ca. 24 cm i diameter.
- Bages i 8-10 minutter ved 175 grader. Afkøl.
-
Jordbærkompot
- Bland de frosne bær med sukker, lad det stå til sukkeret er smeltet.
- Kog op sammen med Tapioka opløst i vand. Bland saften med bærene og opbevar køligt.
-
Fyld
- Varm 200 ml Rama Piske 30% og opløs Knorr Texture heri (må ikke koge). Tilsæt den resterende Rama Piske og køl af.
- Pisk osten med florsukker og limejuice, indtil den begynder at tykne og blande sig med piske. Fortsæt med at piske indtil ostecremen begynder at blive tykkere igen. Fordel cremen over bunden.
- Afkøl i mindst seks timer før servering.
-
Servering
- Frigør kagen fra formen.
- Hæld jordbærkompot over kagen.
- Serveres med det samme.