1. Kiksebund

    • Stød kardemommen i en morter.
    • Bland kiks, smør og kardemomme i en foodprocessor.
    • Tryk krummene ud i en form med en aftagelig kant, ca. 24 cm i diameter.
    • Bages i 8-10 minutter ved 175 grader. Afkøl.
  2. Jordbærkompot

    • Bland de frosne bær med sukker, lad det stå til sukkeret er smeltet.
    • Kog op sammen med Tapioka opløst i vand. Bland saften med bærene og opbevar køligt.
  3. Fyld

    • Varm 200 ml Knorr Piske 30% og opløs Knorr Texture heri (må ikke koge). Tilsæt den resterende Knorr Piske og køl af.
    • Pisk osten med florsukker oglimejuice, indtil den begynder at tykne og blande sig med Créme Bonjour. Fortsæt med at piske indtil ostecremen begynder at blive tykkere igen. Fordel cremen over bunden.
    • Afkøl i mindst seks timer før servering.
  4. Servering

    • Frigør kagen fra formen.
    • Hæld jordbærkompot over kagen.
    • Serveres med det samme.