Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kiksebund

  • Smør 100.0 g
  • Digestive kiks 200.0 g
  • Kardemomme 3.0 g

Jordbærkompot

  • Jordbær, frosne 900.0 g
  • Sukker 80.0 g
  • Maizena Tapioka stivelse (frugtjævner) 2kg 10.0 g
  • Vand 10.0 ml

Fyld

  • Creme Bonjour Naturel 1,5kg 600.0 g
  • Rama Piske 30%, laktosefri 1 l 375.0 ml
  • Knorr Texture Gelatine 40.0 g
  • Flormelis 80.0 g
  • Limesaft 100.0 ml
  1. Kiksebund

    • Stød kardemommen i en morter.
    • Bland kiks, smør og kardemomme i en foodprocessor.
    • Tryk krummene ud i en form med en aftagelig kant, ca. 24 cm i diameter.
    • Bages i 8-10 minutter ved 175 grader. Afkøl.
  2. Jordbærkompot

    • Bland de frosne bær med sukker, lad det stå til sukkeret er smeltet.
    • Kog op sammen med Tapioka opløst i vand. Bland saften med bærene og opbevar køligt.
  3. Fyld

    • Varm 200 ml Knorr Piske 30% og opløs Knorr Texture heri (må ikke koge). Tilsæt den resterende Knorr Piske og køl af.
    • Pisk osten med florsukker oglimejuice, indtil den begynder at tykne og blande sig med Créme Bonjour. Fortsæt med at piske indtil ostecremen begynder at blive tykkere igen. Fordel cremen over bunden.
    • Afkøl i mindst seks timer før servering.
  4. Servering

    • Frigør kagen fra formen.
    • Hæld jordbærkompot over kagen.
    • Serveres med det samme.