Stegt pighvar med variation af løg
Knorr Professional Kylingefond udviklet i samarbejde med det danske kokkelandshold. I denne ret fremhæver tre slags løg pighvarrens delikate smag og faste tekstur.

Ingredienser
Stegt pighvar med variation af løg
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€112.5
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Pighvaren
Pighvar
/g
1800.0 g
0%
Løg på flere måder
Forårsløg, rå
/g
500.0 g
0%
sølvløg
/g
1000.0 g
0%
lille rødløg
/stk.
10.0 stk.
0%
Smør, saltet
/g
150.0 g
0%
vand
/g
300.0 g
0%
Flage salt/havsalt
/x
0.0 x
0%
Saucen
Smør, saltet
/g
500.0 g
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
500.0 ml
0%
Knorr Professional Kyllingefond 8 x 1L
/ml
500.0 ml
0%
Citronsaft friskpresset
/ml
20.0 ml
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Pighvaren
-
Pighvar 1800.0 g
Løg på flere måder
-
Forårsløg, rå 500.0 g
-
sølvløg 1000.0 g
-
lille rødløg 10.0 stk.
-
Smør, saltet 150.0 g
-
vand 300.0 g
-
Flage salt/havsalt
Saucen
-
Smør, saltet 500.0 g
-
Fløde eller flødealternativ 500.0 ml
-
Knorr Professional Kyllingefond 8 x 1L 500.0 ml
-
Citronsaft friskpresset 20.0 ml
Tilberedning
-
Pighvaren
- Pighvarfiletten ordnes og skæres i 100 grams stykker.
-
Løg på flere måder
- Forårsløgene ordnes og steges møre på en pande.
- Sølvløgene ordnes og halveres ,de brændes på en tør pande til de er sorte på skære fladen,de køles og kvartes.
- Rødløgene ordnes og tilberedes i smør og vand.
-
Saucen
- Resten af smørren brunes.
- Fløden og Knorr professional kyllingefond røres sammen og lunes.
- Saucen legeres med det brunet smør og smages til salt og citronsaft.
- Saucen skummes op til sauce.