Høns i asparges
Her er en opskrift på en enkel, hurtig og velsmagende livret i en cremet sauce, pynt gerne med friske grønne asparges og timian. Høns i asparges serveres på klassisk vis i en tartelet eller med kogte eller ovnstegte kartofler.

Ingredienser
Høns i asparges
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Høns i asparges
Kyllinge- eller hønsekød
/kg
2.0 kg
0%
Vand
/l
1.0 l
0%
Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L
/g
63.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Asparges konserves
/g
1100.0 g
0%
Knorr Lys Roux 1 kg
/g
190.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Madlavningsfløde 15%
/l
1.0 l
0%
Salt
/g
0.0 g
0%
Peber, sort
/g
0.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Høns i asparges
-
Kyllinge- eller hønsekød 2.0 kg
-
Vand 1.0 l
-
Asparges konserves 1100.0 g
-
Madlavningsfløde 15% 1.0 l
-
Salt
-
Peber, sort
Tilberedning
-
Høns i asparges
- Hønen lægges i en stor gryde, dækkes med koldt vand. Tilsæt Knorr Hønsebouillon. Bring bouillonen i kog i ca. 1½ time alt efter alder. Skum evt. urenheder undervejs, og lad evt. hønen afkøle i bouillonen.
- Når hønen er kold pilles kødet fra benene og skæres i små tern, hvis den skal serveres i tarteletter eller del kyllingen i 8 dele, hvis den skal serveres klassisk med hvide kartofler. Suppen gemmes til sovsen.
- Aspargesvæden sigtes ned i en gryde. Kog bouillonen og aspargesvand op og jævn det med Knorr Roux til den ønskede konsistens.
- Tilsæt madlavningsfløde og smag til med salt og peber og vend derefter aspargessnitterne og hønsekødet i saucen.
-
Tips
- Garnér gerne retten med friske grønne asparges og hakket persille.