Ingredienser
Høns i asparges
-
Kyllinge- eller hønsekød 2.0 kg
-
Vand 1.0 l
-
Asparges konserves 1100.0 g
-
Salt
-
Peber, sort
Tilberedning
-
Høns i asparges
- Hønen lægges i en stor gryde, dækkes med koldt vand. Tilsæt Knorr Hønsebouillon. Bring bouillonen i kog i ca. 1½ time alt efter alder. Skum evt. urenheder undervejs, og lad evt. hønen afkøle i bouillonen.
- Når hønen er kold pilles kødet fra benene og skæres i små tern, hvis den skal serveres i tarteletter eller del kyllingen i 8 dele, hvis den skal serveres klassisk med hvide kartofler. Suppen gemmes til sovsen.
- Aspargesvæden sigtes ned i en gryde. Kog bouillonen og aspargesvand op og jævn det med Knorr Roux til den ønskede konsistens.
- Tilsæt Knorr Mad 15% og smag til med salt og peber og vend derefter aspargessnitterne og hønsekødet i saucen.
-
Tips
- Garnér gerne retten med friske grønne asparges og hakket persille.