Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Høns i asparges

Tilberedning

  1. Høns i asparges

    • Hønen lægges i en stor gryde, dækkes med koldt vand. Tilsæt Knorr Hønsebouillon. Bring bouillonen i kog i ca. 1½ time alt efter alder. Skum evt. urenheder undervejs, og lad evt. hønen afkøle i bouillonen.
    • Når hønen er kold pilles kødet fra benene og skæres i små tern, hvis den skal serveres i tarteletter eller del kyllingen i 8 dele, hvis den skal serveres klassisk med hvide kartofler. Suppen gemmes til sovsen.
    • Aspargesvæden sigtes ned i en gryde. Kog bouillonen og aspargesvand op og jævn det med Knorr Roux til den ønskede konsistens.
    • Tilsæt madlavningsfløde og smag til med salt og peber og vend derefter aspargessnitterne og hønsekødet i saucen.

  2. Tips

    • Garnér gerne retten med friske grønne asparges og hakket persille.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu