Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Broccoli og ris

  • ris 500.0 ml
  • Vand, koldt 1200.0 ml
  • Knorr Grønsagsbouillon, pasta 1 kg / 40 L 25.0 g
  • Broccoli, buketter 250.0 g
  • Persille, bredbladet 50.0 g
  • Peberfrugter, blandede 250.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 15.0 g
  • Olivenolie 50.0 ml
  1. Broccoli og ris

    • Kog risene med vand og Knorr Grønsagsbouillon.
    • Skær broccolien i mindre stykker og blancher dem i vand i 2 min.
    • Afkøl broccolien.
    • Blancher persillen i kogende vand i ca 1 min og afkøl den straks i isvand.
    • Bland broccolien med hakket persille, piment, Knorr Professional Krydderipure Hvidløg og olivenolie.
    • Bland broccolidressingen med risene og smagt til med salt og peber.
    • Serveres som tilbehør til fisk, skaldyr, fjerkræ eller fisk.