Chili NoChicken Roll
Dette er den veganske erstatning, hvis du blander en hummerrulle og en Bahn mi-ish bolle. Stir fry med 5spiceog du får alle de store smage fra Asien til at fylde rummet. Ved at tilsætte Hellmann’s veganske mayo får du det cremede næsten vulgære bid, fint afblanceret med Maille æblecidereddike.Gå all-in, og og få en himmerigs frokost.

Ingredienser
Chili NoChicken Roll
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metode
Briosche Hot Dog brød
/stk.
10.0 stk.
0%
The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks, 1,75 kg
/g
450.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Hellmann's Vegan Mayonnaise 2,5 kg
/dl
1.0 dl
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Maille Dijon Original 865 g
/g
7.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/g
7.0 g
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Allehånde, stødt
/g
15.0 g
0%
Chiliflakes
/g
2.0 g
0%
Peber, rød frisk
/stk.
1.0 stk.
0%
Koriander, bundt frisk
/stk.
1.0 stk.
0%
Ristede sesam frø
/
0.0
0%
Salt, peber og olie til at pensle brødene
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metode
-
Briosche Hot Dog brød 10.0 stk.
-
Allehånde, stødt 15.0 g
-
Chiliflakes 2.0 g
-
Peber, rød frisk 1.0 stk.
-
Koriander, bundt frisk 1.0 stk.
-
Ristede sesam frø
-
Salt, peber og olie til at pensle brødene
Tilberedning
-
Metode
- Steg NoChicken Chunks i lidt olie, tilsæt 5-spice og chiliflager. Steg indtil krydderierne er godt indarbejdet. Stil til side til afkøling.
- Bland Hellmanns Vegan, Dijon og æblecider sammen
- Pensl Pølsebrødene med olie, og rist hver enkelt lidt i en stegepande og tilsæt salt og peber.
- Bland NoChicken Chunks og mayomixet sammen, tilsæt mere allehånde salt og peber efter smag.
- Fyld hver breød med fyldet, og top med friskhakket sød peber og koriander, og et let drys med sesamfrø.