Menu

Ingredienser

+

Metode

Hjemmelavet "Lyn Kimchi"

Tilberedning

  1. Metode

    • Bland de kogte mungbønner, rødløg, gulerødder og vineddike sammen.
    • Bland mayo, wasabi, hvidløg, ingefær og lime sammen.
    • Fritèr crispy no chicken i olie.
    • Garner “burgeren” med de råmarinerede urter og mungbønner, kimchi og top den af med wasabimayo. Pynt med friske koriander og server.
  2. Hjemmelavet "Lyn Kimchi"

    • Giv kinakålen et opkog I saltet vand I ca. 30-40 sek. Og dræn så kålen for vand.
    • Mens kålen endnu er varm blandes den med de øvrige ingredienser.
    • Opbevar kålen tillukket (helst patentglas eller vacuum pose) – og lad den hvile I ca 1 døgn.
    • Server kålen på salater, til forårruller, nuddelretter.. Eller på en Vegetarian Butcher Crispy no chicken burger serveret med ris og grøntsager.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu