Crispy NoChicken ”Asian Style”, ingefær, kimchi, wasabi crème og koriander.
Friteret NoChicken – Mega sprød og perfekt til at agere bund til alle de næringsrige og smagsfyldte planteproteiner. Den lille Asiatiske multi servering, hvor alle gastronomiske behov er dækket i èn mundfuld

Ingredienser
Crispy NoChicken ”Asian Style”, ingefær, kimchi, wasabi crème og koriander.
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€20.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metode
The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger, 1,8 kg (20x90g)
/stk.
5.0 stk.
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Æg og produkter på basis af æg: Nej
Mungbønner, kogte
/g
150.0 g
0%
Kimchi
/g
100.0 g
0%
Gulerod, rå i tynde skiver
/g
100.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/ml
30.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
/g
150.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Wasabi pasta
/g
10.0 g
0%
Koriander, frisk
/stk.
0.0 stk.
0%
Lidt frisk hakket hvidløg, friskrevet ingefær og frisk limeskal og saft.
/
0.0
0%
Hjemmelavet "Lyn Kimchi"
Kinakål, skåret I rustikke stykker og skyllet grundigt
/stk.
1.0 stk.
0%
Kimchi base
/dl
2.0 dl
0%
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metode
-
Mungbønner, kogte 150.0 g
-
Kimchi 100.0 g
-
Gulerod, rå i tynde skiver 100.0 g
-
Wasabi pasta 10.0 g
-
Koriander, frisk
-
Lidt frisk hakket hvidløg, friskrevet ingefær og frisk limeskal og saft.
Hjemmelavet "Lyn Kimchi"
-
Kinakål, skåret I rustikke stykker og skyllet grundigt 1.0 stk.
-
Kimchi base 2.0 dl
Tilberedning
-
Metode
- Bland de kogte mungbønner, rødløg, gulerødder og vineddike sammen.
- Bland mayo, wasabi, hvidløg, ingefær og lime sammen.
- Fritèr crispy no chicken i olie.
- Garner “burgeren” med de råmarinerede urter og mungbønner, kimchi og top den af med wasabimayo. Pynt med friske koriander og server.
-
Hjemmelavet "Lyn Kimchi"
- Giv kinakålen et opkog I saltet vand I ca. 30-40 sek. Og dræn så kålen for vand.
- Mens kålen endnu er varm blandes den med de øvrige ingredienser.
- Opbevar kålen tillukket (helst patentglas eller vacuum pose) – og lad den hvile I ca 1 døgn.
- Server kålen på salater, til forårruller, nuddelretter.. Eller på en Vegetarian Butcher Crispy no chicken burger serveret med ris og grøntsager.