Ingredienser
Asparges og ærter
-
Asparges, grønne, friske 2000.0 g
-
Ærter, grønne 500.0 g
Ærte-mynteskum-sesam og anretning
-
Ærter, frosne 300.0 g
-
Mynte, frisk 15.0 g
-
Spinat, baby, hele blade, frisk 100.0 g
-
Vand 300.0 ml
-
Sesamfrø, sorte, afskallede 50.0 g
-
Salt og peber
-
Olivenolie
Tilberedning
-
Asparges og ærter
- Steg aspargesen hårdt i milda 100% - Tag dem af panden og vend dem med friske ærter, Umami, lidt olivenolie, salt og peber
-
Ærte-mynteskum-sesam og anretning
- Kom alle ingredienserne til Ærte/mynteskummet (undtagen sort sesam) i en blender og blend til det skummer – smag til med salt og peber, og juster evt. med lidt syre (Citron ell. Cidereddike)
- Blend sort sesam helt fint i en kaffekværn.
- Anret det hele sammen og drys med sort sesam pulver og garnèr med friske urter.