Heart attack Crispy NoChicken Burgers
Lad os bare indrømme, at uanset hvad du putter imellem to glaserede donuts, så vil du skele, tage en bid, og du vil spise det hele uden at fortryde.Denne burger blev lavet ved at krydse de to største guilty pleasures i Amerika. Og jeg vil sige, at vi lykkedes. Ved at bruge Crispy NoChicken-burger får du den rigtige mængde bid til den, men du kan nemt vælge hvilken som helst patty på den.

Ingredienser
Heart attack Crispy NoChicken Burgers
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metode
The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger, 1,8 kg (20x90g)
/stk.
10.0 stk.
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Æg og produkter på basis af æg: Nej
Doughnuts, plain without glace
/stk.
10.0 stk.
0%
Hellmann's Ketchup - pose til dispenser 3x2,5 kg
/dl
1.0 dl
0%
Brun farin
/g
30.0 g
0%
Sherry vineddike
/ml
30.0 ml
0%
Chili, frisk
/stk.
2.0 stk.
0%
Hvidløg, fed
/stk.
4.0 stk.
0%
Hellmann's Vegan Mayonnaise 2,5 kg
/dl
2.0 dl
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
10ml Liquid smoke
/
0.0
0%
Tomater, store
/stk.
2.0 stk.
0%
Rødløg
/stk.
2.0 stk.
0%
Salt og peper
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metode
-
Doughnuts, plain without glace 10.0 stk.
-
Hellmann's Ketchup - pose til dispenser 3x2,5 kg 1.0 dl
-
Brun farin 30.0 g
-
Sherry vineddike 30.0 ml
-
Chili, frisk 2.0 stk.
-
Hvidløg, fed 4.0 stk.
-
10ml Liquid smoke
-
Tomater, store 2.0 stk.
-
Rødløg 2.0 stk.
-
Salt og peper
Tilberedning
-
Metode
- Bring ketchuppen langsomt i kog, tilsæt finthakket hvidløg og chili med eddike, farin og lidt salt. Reducer 15 %. Krydr Hellmanns Vegan mayo med salt og peber og flydende røg. Steg NoChicken-burgerne i olie, tilsæt s/p.
- Pres forsigtigt de 4 donutbunde let sammen, og læg et lille lag Hellmanns mayo omkring, derefter to skiver tomat og et par ringe rødløg. Glasér burgeren godt med ketchupglasuren og læt på toppen, tilsæt ekstra tomat og løg, og en god omgang mayonnaise, inden du afslutter med endnu en doughnut.