Ingredienser
Brunede løg
-
Løg i skiver 1000.0 g
-
Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 100.0 ml
Step 2
-
Ansjoser, marineret, konserves 40.0 g
-
kalamata oliven 60.0 g
-
Sukker 10.0 g
-
salt 10.0 g
-
Timian, frisk, hakket 2.0 g
Butterdejen
-
Butterdej 900.0 g
-
æg 1.0 stk.
Tilberedning
-
Brunede løg
-
Brun løg langsomt i 100 ml HELLMANN’S Cider Sherry Vinaigrette ved medium-lav temperatur i 20-25 minutter, rør med jævnemellemrum, indtil løgene er helt brunede.
-
-
Step 2
-
2. Hak imens halvdelen af ansjoserne fint (gem vandet), hak halvdelen af olivenerne fint, og rør ansjoser og oliven sammen med de brunede løg.
-
Krydr med sukker, salt, timian og en spiseskefuld ansjosvand, steg i yderligere nogle minutter, og lad løgene køle af.
-
-
Butterdejen
-
1. Del butterdejen i ti stykker (omkring 8 x 16 cm). Lav et snit, 1 cm ind fra kanten omkring hver butterdejsplade med en kniv. Prik med en gaffel i indersiden, hvor fyldet skal være.
-
Pensl overfladen med pisket æg.
-
Spred løgene over butterdejen, og efterlad 1 cm fri i kanten.
-
Pensl løgene let med den resterende mængde HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette og top hver tærte med de delte ansjosfileter.
-
Bages i ovnen ved 180°C 15-20
minutter
-
Tip!
Serveres med sprød, grøn salat!
-