Klimaletter
En nyfortolkning af tarteletter, der både er vegetarisk, frisk, sprød og spicy på én og samme tid. Og mere klimavenlig.

Ingredienser
Klimaletter
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€133.4
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Klimaletter
Wonton dej blade
/stk.
20.0 stk.
0%
Hellmann's Real Mayonnaise 2 l. / 1,85 kg
/g
500.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Kimchi
/g
20.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/ml
5.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Asparges, Hvide, friske
/g
150.0 g
0%
Champignon, skiver
/g
250.0 g
0%
Hvidløg, hakket
/g
5.0 g
0%
The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks, 1,75 kg
/g
500.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
/ml
20.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Olivenolie
/ml
20.0 ml
0%
Salt Og Peber
/
0.0
0%
Karse Og Skovsyre Til Pynt
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Klimaletter
-
Wonton dej blade 20.0 stk.
-
Kimchi 20.0 g
-
Asparges, Hvide, friske 150.0 g
-
Champignon, skiver 250.0 g
-
Hvidløg, hakket 5.0 g
-
Olivenolie 20.0 ml
-
Salt Og Peber
-
Karse Og Skovsyre Til Pynt
Tilberedning
-
Klimaletter
- Bag wontondej sprødt i små tærteforme og køl dem af.
- Rør Hellmann`s Real Mayonnaise sammen med Kimchi base og æblecidereddike og smag til med salt og peber.
- Blanchèr asparges i vand tilsat lidt salt og sukker. De skal kun lige blancheres så de stadig er sprøde og har bid. Køl dem hurtigt af.
- Steg The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks sammen med friske champignon og lidt frisk hvidløg i lidt olie på en pande. Glacer det hele i lidt Knorr svampefond. Køl så det hele af.
- Vend din kimchi-mayo med både asparges og NoChicken/svampe-blandingen.
- Server i de sprøde wonton-skaller og top af med karse og skovsyre