Menu

Ingredienser

+

Kyllingekødboller

Panangsauce


Panang er en thailandsk krydderiblanding med en mild og sød smag. Den indeholder normalt chili, galangal, citrongræs, koriander, spidskommen og hvidløg. Den grundlæggende forskel i forhold til en indisk karry er, at den thailandske ikke laves af malede krydderier, men af en karrypasta. I Indien steger man gerne krydderierne i fedt først, men det gør man ikke i Thailand. Der laves krydderipastaen ofte med kokosmælk.

...

Tilberedning

  1. Kyllingekødboller

    • Bland farsen med Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og karrypasta, citronskal, æg, farin, løgpulver, salt og peber. Rul kugler af farsen.
  2. Panangsauce

    • Sauter løgene i olie. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og steg videre i nogle minutter.¨
    • Tilsæt vand, Knorr Koncentreret Kyllingfond, kokosmælk, citrongræs, sukker, fiskesauce, limeblade, karrypasta og limesaft.
    • Lad det komme i kog og simre i ca. 10 minutter. Hæld saucen gennem en si.
    • Bring saucen i kog, læg kyllingekødbollerne i, og lad dem småkoge i panangsaucen, til de er gennemkogte.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu