Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Kyllingekødboller

Panangsauce

Tilberedning

  1. Kyllingekødboller

    • Bland farsen med Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og karrypasta, citronskal, æg, farin, løgpulver, salt og peber. Rul kugler af farsen.
  2. Panangsauce

    • Sauter løgene i olie. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og steg videre i nogle minutter.¨
    • Tilsæt vand, Knorr Koncentreret Kyllingfond, kokosmælk, citrongræs, sukker, fiskesauce, limeblade, karrypasta og limesaft.
    • Lad det komme i kog og simre i ca. 10 minutter. Hæld saucen gennem en si.
    • Bring saucen i kog, læg kyllingekødbollerne i, og lad dem småkoge i panangsaucen, til de er gennemkogte.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu