+

Farsen

Pizzabunden

  • Pizzabund 400 g

Garnering

  • Harissa 100 g
  • Haloumi revet 100 g

Bagning og servering

  • Yoghurt natural 100 g
  1. Varm ovnen

    • Varm ovnen til 225°. Stil to bageplader i ovnen.

  2. Farsen

    • Svits farsen med løg, spidskommen og ras el hanout,Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, citronskal, Knorr Koncentreret Oksefond og persille.
  3. Pizzabunden

    • Læg dejen på et meldrysset bord, og ælt den i ca. 10 minutter. Skær dejen i to stykker, og rul begge ud til runde pizzaer på bagepapir.
  4. Garnering

    • Spred harissa-saucen ud på dejen, og fordel derefter farsen. Slut af med at lægge osten på. Tag den varme bageplade ud af ovnen, og træk papiret over på pladen.
  5. Bagning og servering

    • Bag manakisherne i ovnen i 7-10 minutter. Brødet skal blive hvidt og blødt, men uden at tage farve. Server brødene friskbagt, gerne med yoghurt. Skær dem ud som en tærte, eller læg brødet sammen.
+