Menu

Ingredienser

+

Kokoscrumble

  • Kokosmel 100.0 g
  • Smør 100.0 g
  • Hvedemel 100.0 g
  • Sukker, stødt melis 100.0 g
  • Salt 2.0 g

Mangotern

  • Mangofrugt 3.0 stk.
  • Vand, koldt 0.5 dl
  • Syltesukker

Mangomousse

  • Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l 210.0 g
  • Vanille, sukker 5.0 g
  • Sødmælk 4.5 dl
  • Mango 125.0 g

Kagebund

  • Smør 250.0 g
  • Sukker, stødt melis 160.0 g
  • Æg 4.0 stk.
  • Hvedemel 240.0 g
  • Bagepulver 20.0 g
  • Sødmælk 2.0 dl

Tilberedning

  1. Kokoscrumble

    • Skær det bløde smør i tern på 1 x 1 cm. 
    • Kom alle ingredienserne i skålen til en røremaskine. Rør sammen med fladpiskeren ved lav hastighed, indtil smørret er helt blandet ind. 
    • Bag blandingen i ovnen ved 160 °C i 10 minutter, rør derefter rundt, og bag i yderligere 5 minutter.
  2. Mangotern

    • Skræl mangoerne, og skær dem i mindre stykker. Varm vandet og mangoen op. Tilsæt sukkeret, og kog ved svag varme i cirka 5 minutter.
  3. Mangomousse

    • Pisk basismoussen op med mælken og vanillesukker – pisk i ca. 4-5 minutter.
    • Tilsæt mangopuré, og pisk yderligere i ca. 1 minut.
    • Portioner moussen ud og sæt på køl.
  4. Kagebund

    • Pisk blødt smør og sukker sammen, indtil massen er lys og luftig. Tilsæt æggeblommerne én efter én, mens du pisker. Bland de tørre ingredienser i skiftevis med mælken. Fordel blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir. Forbag ved 180 °C i cirka 15-20 minutter. Lad dem køle af. Brug en cirkelformet form til at stikke stykker ud i en passende størrelse.
    • Sirup med Kokossmag
    • Læg et stykke kage i bunden af glasset. Hæld lidt sirup med smag over. Læg mangostykkerne oven på kagen. Sprøjt mangomoussen i. Afslut med kokoscrumble."
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu