Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Panna cotta

  • Rødbedesaft 400.0 ml
  • Rama Piske 31% 600.0 ml
  • Sukker 40.0 g
  • Stjerneanis 3.0 stk.
  • Carte d´Or Panna Cotta 2 x 400 g / 2 x 2,3 l 100.0 g

Kompotten

  • Vand 250.0 ml
  • Carte d´Or Hindbær/Blåbærsuppe 1 x 1,82 kg / 12 l suppe / 8,5 l kompot 70.0 g
  • Blåbær 250.0 g
  1. Panna cotta

     

    • Bring rødbedesaft, Knorr Piske, sukker og stjerneanis i kog.
    • Bland pannacottapulveret i under konstant omrøring.
    • 'Fordel pannacottapulveret i 10 glas, og lad dem stå koldt natten over.
  2. Kompotten

     

    • Bland vand og ingredienser i kompotten. Omrør i yderligere et minut.
    • Tilsæt blåbær, og servér til pannacottaen.