Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kartoffelmos

  • Vand, koldt 1.0 l
  • Rama Mad 15% laktosefri, 1 L 500.0 ml
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 100.0 ml
  • Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg 450.0 g
  • Knorr Umami 1 kg 20.0 g
  • Peber 2.0 g
  • Salt 10.0 g

Kartoffelkroketter

  • Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g 10.0 g
  • Peberrod, revet 100.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 20.0 ml
  • Wasabi pasta 150.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Miso Umami 400 ml 20.0 ml

Panering

  • æg 2.0 stk.
  • Panko rasp 100.0 g
  • Phase Vegetabilsk Fritureolie 10 l 200.0 ml

Dips

  • Hellmann´s Real Mayonnaise 10 kg 300.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml
  • Knorr Professional Intense Flavours, Citrus Fresh 400 ml 20.0 ml
  • Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L 20.0 ml
  • Knorr Koncentreret Svampefond, 1L 30.0 ml
  • Æble, små tern 50.0 g
  • Persille, hakket 50.0 g
  1. Kartoffelmos

    • Kom vand, Knorr Mad 15 % og Milda 100 % i en rørekedel
    • Bland kartoffelmos, Umami, salt og peber og tilsæt det til vandet, mix det hele sammen i ca. 4- 5 min.
    • Lad mosen hvile i ca. 15 min.
    • Del mosen i 3 portioner og tilsmag dem.
  2. Kartoffelkroketter

    • Tilsmag første portion kartoffelmos med revet peberrod og rul mosen i kugler.
    • Tilsmag anden portion kartoffelmos med Krydderipure paprika og Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami og rul kugler.
    • Tilsmag tredje portion kartoffelmos med wasabi og Knorr Professional Intense Flavours Miso Umami og rul kugler.
    • Alle kuglerne fryses.
  3. Panering

    • Pisk helæg og lidt vand til panering
    • Panér kuglerne i æg og panko-rasp.
    • Dybsteg kartoffelkroketterne og server dem varme med dippen
  4. Dips

    • DIP 1: Hellmanns Mayonnaise røres med Roast Umami

    • DIP 2: Hellmanns Mayonnaise røres med Citrus Fresh og Knorr flydende grøntsagsfond

    • DIP 3: Hellmanns Mayonnaise røres med svampefond, fint skåret æbletern og frisk hakket persille.

    • Alle dips smages til efter egen smag.