Menu
+

Kartoffelmos

Kartoffelkroketter

Panering

Dips

  1. Kartoffelmos

    • Kom vand, Knorr Mad 15 % og Milda 100 % i en rørekedel
    • Bland kartoffelmos, Umami, salt og peber og tilsæt det til vandet, mix det hele sammen i ca. 4- 5 min.
    • Lad mosen hvile i ca. 15 min.
    • Del mosen i 3 portioner og tilsmag dem.
  2. Kartoffelkroketter

    • Tilsmag første portion kartoffelmos med revet peberrod og rul mosen i kugler.
    • Tilsmag anden portion kartoffelmos med Krydderipure paprika og Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami og rul kugler.
    • Tilsmag tredje portion kartoffelmos med wasabi og Knorr Professional Intense Flavours Miso Umami og rul kugler.
    • Alle kuglerne fryses.
  3. Panering

    • Pisk helæg og lidt vand til panering
    • Panér kuglerne i æg og panko-rasp.
    • Dybsteg kartoffelkroketterne og server dem varme med dippen
  4. Dips

    • DIP 1: Hellmanns Mayonnaise røres med Roast Umami

    • DIP 2: Hellmanns Mayonnaise røres med Citrus Fresh og Knorr flydende grøntsagsfond

    • DIP 3: Hellmanns Mayonnaise røres med svampefond, fint skåret æbletern og frisk hakket persille.

    • Alle dips smages til efter egen smag.