Menu

Ingredienser

+

Kimchi-mayonnaise

Syltede jalapenos og rødløg

Sesamagurk

  • Agurk 100.0 g
  • salt 4.0 g
  • Chiliflager, tørret 2.0 g
  • Sesam frø 4.0 g
  • Sesamolie 20.0 ml

Til Burgeren


Denne koreansk-inspirerede burger serverer vi med kimchi-mayonnaise, syltede jalapenos, rødløg og sesamagurk. Bliv ikke skræmt af, at bøffen er plantebaseret. Den smager endnu bedre end ægte kylling i denne udgave!

...

Tilberedning

  1. Kimchi-mayonnaise

    • Bland mayonnaise med 30 gram kimchi-base (krydret chilisauce), sherryeddike og lidt salt. 
  2. Syltede jalapenos og rødløg

    • Bring eddike, sukker, salt og vand i kog og lad det køle ned.
    • Placer fintskårede rødløg og jalapenos i separate krukker og dæk med lage og låg. 
    • Opbevar i køleskab i 24 timer inden brug.
  3. Sesamagurk

    • Bland agurkeskiver med salt. Lad skiverne hvile i en sigte i 10 minutter for at dræne overskydende vand.
    • Bland derefter med resten af ingredienserne. 
    • Marinér i mindst 1 time, eller endnu bedre, forsegles i en vakuumplastikpose.
  4. Til Burgeren

    • Fritér burgerne og varm burgerboller.
    • Smør bollerne med kimchi-mayonnaise.
    • Tilføj bøffer, ost (evt. vegansk) samt salat, syltede jalapeños og rødløg, sesamagurk og top med friske koriander og ekstra mayo.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu