Stegt pighvar med variation af løg
Knorr Professional Hønsefond udviklet i samarbejde med det danske kokkelandshold. I denne ret fremhæver tre slags løg pighvarrens delikate smag og faste tekstur.

Ingredienser
Pighvaren
-
Pighvar 1800 g
Løg på flere måder
-
Forårsløg, rå 500 g
-
sølvløg 1000 g
-
lille rødløg 10 stk.
-
Smør, saltet 150 g
-
vand 300 g
-
Flage salt/havsalt
Saucen
-
Smør, saltet 500 g
-
Citronsaft friskpresset 20 ml
-
Flage salt/havsalt
Tilberedning
-
Pighvaren
- Pighvarfiletten ordnes og skæres i 100 grams stykker.
-
Løg på flere måder
- Forårsløgene ordnes og steges møre på en pande.
- Sølvløgene ordnes og halveres ,de brændes på en tør pande til de er sorte på skære fladen,de køles og kvartes.
- Rødløgene ordnes og tilberedes i smør og vand.
-
Saucen
- Resten af smørren brunes.
- Fløden og Knorr professional kyllingefond røres sammen og lunes.
- Saucen legeres med det brunet smør og smages til salt og citronsaft.
- Saucen skummes op til sauce.