+

Pighvaren

  • Pighvar 1800 g

Løg på flere måder

  • Forårsløg, rå 500 g
  • sølvløg 1000 g
  • lille rødløg 10 stk.
  • Smør, saltet 150 g
  • vand 300 g
  • Flage salt/havsalt

Saucen

  1. Pighvaren

    • Pighvarfiletten ordnes og skæres i 100 grams stykker.

  2. Løg på flere måder

    • Forårsløgene ordnes og steges møre på en pande.
    • Sølvløgene ordnes og halveres ,de brændes på en tør pande til de er sorte på skære fladen,de køles og kvartes.
    • Rødløgene ordnes og tilberedes i smør og vand.
  3. Saucen

    • Resten af smørren brunes.
    • Fløden og Knorr professional kyllingefond røres sammen og lunes.
    • Saucen legeres med det brunet smør og smages til salt og citronsaft.
    • Saucen skummes op til sauce.
+