+

Quinoa

  • Quinoa 170 g
  • Vand 400 ml
  • Salt 2 g

Græskarkernerne

Lagen

Salaten

  • Græskar, kød i tern 600 g
  • Grønkål, renset og fint snittet 200 g
  • Appelsin fileter 150 g
  • Kokosmel 25 g
  1. Quinoa

    Bring vand og salt i kog og tilsæt qunioa og lad det simre i 10 minutter. Lad den herefter afkøle.

  2. Græskarkernerne

    Rist græskarternene i ovnen ved 225 grader i Milda Flydende Stege 100% i 15 minutter. Lad dem herefter afkøle.

  3. Lagen

    Bland rødløg og koriander sammen og smag til med Hellmann’s Citrus.

  4. Salaten

    Vend græskar, quinoa, grønkål og appelsin filéter sammen. Hæld dressingen over og dekorer med kokos.

  5. Tips

    Det kan anbefales at riste kokossen da det giver en dejlig smag.
+