Glacerede løg med friteret capers, comtè skum og friske urter.
En lille grøn Delight – Der gør sig lige så meget visuelt som smagsmæssigt – Den perfekte ret i enhver vegetarmenu. Søde glacerede løg med de sparøde skarpe capers og den mega bløde skum af Comtè – Veggie Heaven!!

Ingredienser
Glacerede løg med friteret capers, comtè skum og friske urter.
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metode
Salatløg, store
/stk.
3.0 stk.
0%
Knorr, Koncentreret Løgfond, 1 L
/ml
45.0 ml
0%
Hvidvin, tør
/dl
2.0 dl
0%
Løg, tørret i tern
/g
5.0 g
0%
Fløde 38% eller creme fraiche 38%
/dl
5.0 dl
0%
Knorr Umami 1 kg
/g
3.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Capers
/g
50.0 g
0%
Ost, Comté
/g
75.0 g
0%
Forskellige friske krydderurter efter ønske (kørvel, dild, timian, persille, spiselig blomster, etc).
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metode
-
Salatløg, store 3.0 stk.
-
Knorr, Koncentreret Løgfond, 1 L 45.0 ml
-
Hvidvin, tør 2.0 dl
-
Løg, tørret i tern 5.0 g
-
Fløde 38% eller creme fraiche 38% 5.0 dl
-
Capers 50.0 g
-
Ost, Comté 75.0 g
-
Forskellige friske krydderurter efter ønske (kørvel, dild, timian, persille, spiselig blomster, etc).
Tilberedning
-
Metode
- Skræl løgene og skær dem i halve
- Karamelliser dem på skærefladen på en pande i lidt smør.
- Glacer dem i ovnen smurt med konc. Løgfond på skærefladen – og bag dem til de er møre.· Fritèr capers i varm olie og dryp dem af på fedtsugende papir.
- Kog hvidvinen op og reducer ned til ca. halvdelen sammen med de tørrede løg. Tilsæt fløden og umami og kog op under piskning. Tilsæt comtè ost, og lad den smelte under omrøring. Lad den hvile og hæld den på en chiffon sprøjte.
- Server comtè skummet sammen med det glacerede løg, sprøde capers og masser af grønne krydderurter.