Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Sådan gør du

  • Flora Professional Plant Multipurpose 31% 1l 1600.0 ml
  • Løg, finthakket 100.0 g
  • muskatnød, stødt
  • Knorr Umami 1 kg 4.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 50.0 ml
  • The Vegetarian Butcher No Mince, 2 kg 600.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 800.0 g
  • Løg, hakket 150.0 g
  • Hvidløg, hakket 50.0 g
  • Timian, frisk, hakket 15.0 g
  • Salt og peber 5.0 g
  • Vegan lasagneplader 600.0 g
  1. Sådan gør du

    • Glacer 100g hakkede løg i milda 100% sammen med Umami og revet muscat. Tilsæt Flora 31% og kog op.. Jævn med lys roux til ønsket konsistens, kog bechamelen saucen igennem og smag til med salt og peber.
    • Glacer 150g hakkede løg samt knust hvidløg i lidt olivenolie. Tilsæt no mince og steg forsigtigt – Tilsæt så tomatino og hakket timian og smag til med salt og peber.
    • Læg lasagnen i lag med tomatsaucen, lasagne plader og bechamel. Slut med bechamel på toppen og bag lasagnen i ovnen til den er gennemvarm og gylden.