Ingredienser
Grøntsagsbolognese
-
Belugalinser 250.0 g
-
The Vegetarian Butcher NoMince, 2 kg 250.0 g
-
Rodfrugter i små tern 250.0 g
-
Sukker 10.0 g
Kartoffelmos
-
Vand 300.0 ml
-
Flødealternativ, vegan 31% 200.0 ml
-
Kartofler, små kogte 1.0 kg
-
salt 5.0 g
Tilberedning
-
Grøntsagsbolognese
- Sæt linserne i blød dagen før.
- Bland de udblødte linser med resten af ingredienserne.
-
Kartoffelmos
- Kog kartoflerne. De må gerne være melede.
Varm vand og flødealternativ 31% i en gryde. Kom mosede kartofler op i gryden og rør mosen glat. Smag til med salt.
Kartoffelmosen bør være betydeligt glattere i teksturen end traditionel kartoffelmos, så den kan fordeles jævnt ovenpå linsebolognesen. Fortynd om nødvendigt med kogevand fra kartoflerne.
Kom linsebolognesen i et ovnfast fad, og fordel så kartoffelmosen ovenpå. Bages i ovnen ved 150 grader i 45 minutter. Lad retten trække i 10 minutter før servering.