Menu

Ingredienser

+

Grøntsagsbolognese

Kartoffelmos

  • Vand 300.0 ml
  • Flødealternativ, vegan 31% 200.0 ml
  • Kartofler, små kogte 1.0 kg
  • salt 5.0 g

Den grønnere version af en shepherd’s pie. Retten her blegner ikke ved siden af kødversionen. 

...

Tilberedning

  1. Grøntsagsbolognese

    • Sæt linserne i blød dagen før.
    • Bland de udblødte linser med resten af ingredienserne. 
  2. Kartoffelmos

    • Kog kartoflerne. De må gerne være melede. 
    • Varm vand og flødealternativ 31% i en gryde. Kom mosede kartofler op i gryden og rør mosen glat. Smag til med salt.

    • Kartoffelmosen bør være betydeligt glattere i teksturen end traditionel kartoffelmos, så den kan fordeles jævnt ovenpå linsebolognesen. Fortynd om nødvendigt med kogevand fra kartoflerne.

    • Kom linsebolognesen i et ovnfast fad, og fordel så kartoffelmosen ovenpå. Bages i ovnen ved 150 grader i 45 minutter. Lad retten trække i 10 minutter før servering.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu